Assburger

Meemi.info
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Asberger.jpg Varoitus: artikkeli tai sen kohde on erittäin ASSBURGER

On siis suositeltavaa kääntyä jo tässä vaiheessa 360 astetta pois!


Assburger on laudoilla nykyään erittäin yleisesti käytetty pilkkanimike Aspergerin oireyhtymästä. Todennäköisesti vain jonne on tällä hetkellä yleisempi haukkumanimike. Assburgerilla, tai suomeksi persepurilaisella tai porilaisella, tarkoitetaan yleensä henkilöä, keneltä ei löydy yhtään humorintajua ja ottaa internetin vakavana liiketoimena. Assburgereiden mielestä ennen kaikki oli paremmin, sekä kaikki muut ihmiset ovat alempiarvoisia, yleensä jonneja.

Assburger on itsediagnosoitu huomiohuoraustauti ja tekosyy omalle paskuudelle. Henkilö voi myös väittää, että persepurilaisuuden takia on itse viisas, koska viisaat ja merkittävät ihmiset kuten Albert Einstein olivat myös assburgereita.

Assburger oikeastaan juontaa juurensa Kuvalaudan aikaisiin nettipsykologitesteihin, joista syntyneissä langoissa kaikki purilaiset postasivat omia tuloksiaan ja ketään ei kiinnostanut.

Northpolen on väitetty olevan assburgereita varten perustettu oma lauta, sääntöjen kieltäen kaiken hauskuuden ja jonneilun. Erityisesti Northpolen moderaattoria Lateksinyymiä on pidetty assburgereiden omana messiaana.

Assburger-potilaalla ei tunnetusti ole kavereita, tyttöystävää, koulun/työn ulkopuolista sosiaalista elämää tai normaalia huumorintajua. Aiemmin mainittu asperger-messias väittää olevansa seurustelusuhteessa, mutta oikeasti hänen tyttöystävänsä virkaa ajaa Misaki-tyyny.

Jos olet saanut virallisen diagnoosin assburgerisuudestasi niin siitä voi olla myös hyötyä. Voit mm. saada lääkäriltä päriseviä lääkkeitä kyseisen sairauden hoitoon ja vapautuksen asepalveluksesta!

"Assburger" tai "rillirousku" on laudan nimihomojen tyypillinen nimitys kelle tahansa kuka ei siedä heidän perseilyään.

Sisällysluettelo

Kopiopasta

Kuvalaudalla pyöri vuonna 2009 toistuva lanka, jossa oli Spede Pasasen kuva elokuvasta X-Paroni, ja viestikentässä teksti:

"Kävin tänään lääkärillä ja hän epäili minulla olevan assburger. Nauroin hänelle päin naamaa. Kuvassa ilmeeni tuossa tilanteessa."

Tämän toistuvan langan kuva vakiintui asperger-potilaan muotokuvaksi laudoilla.

Tunnistaminen

Yleinen harhaluulo on, ettei assburgereilla muka olisi huumorintajua

Assburger on helppo tunnistaa muutamista paljastavista piirteistä:

Hyviä puolia

Aspergeriin liittyy myös hyviä puolia. He ovat usein järjestelmällisiä ja tarkkoja. Heillä on myös kiinnostuksen kohtaita, jossa he voivat olla vahvoja. Juice Leskisellä oli asperger.

Kuvia

Linkit