/hikky/

Meemi.infosta

/hikky/, siis hikikomero. Tarkkaan ottaen hikikomerolla tarkoitetaan muusta maailmasta syrjäytyneen nuoren, hikikomorin, asuinpaikkaa. Termi on lähtöisin Japanista; stereotypian mukaan hikikomorin elämäntyyliin kuuluu runsas eskapistinen animen katselu, joskaan tämä ei ole millään lailla välttämätön osa hikkyilyä.

Jos tajusit kuvan, saatat olla /hikky/ainesta

Hikikomero, siis /hikky/, on hikikomorien elämäntyylille omistettu alalauta. Alunperin lauta syntyi osana Kuvalaudan uudistuksia vuoden 2010 alussa. Kuvalaudan tuhon jälkeen on Lauta.netin ja Ylilaudan /hikky/ jatkanut edeltäjänsä tunkkaisia perinteitä. Joskus 2010-luvun loppu puoliskolla Sopsy yritti tehdä Ylilaudan /hikky/stä yleisempää mielenterveys lautaa jossa saisi jopa tunnustaa mahdollisen tyty-yden olemassaolon, aitojen hikkyjen vastustus tätä lautansa rikastusta kohtaan ei koskaan tiettävästi laantunut jonka seurauksena Sopsy joutui kerrankin nielemään Juutalaisen ylpeytensä ja päätyi ratkaisuun jossa luotiin Mielenterveys ja psykologia normoille kun taasen /hikky/stä tehtiin salalauta.

Muun muassa edesmenneissä Northpolessa ja Finnchanissa /hikky/n tilalla oli /aa/-alalauta, joka tuli sanoista Anonyymit Anonyymit, jolla tiettävästi viitattiin AA-liikkeeseen.

Säännöt

  1. Älä mainitse omistavasi kavereita, tyttöystävää tai seksielämää.
  2. Älä pilkkaa muita käyttäjiä heidän hikkyydestään.
  3. Älä nostata paskamyrskyä tai muuta pahaa mieltä toisten postaajien keskuudessa.

Linkit