Ero sivun ”/nykto/” versioiden välillä

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(En googlella löytänyt pikaisesti muita yölautoja ainakaan nykton nimellä)
 
Rivi 1: Rivi 1:
'''/nykto/''' eli '''Yölauta''' oli [[Ylilauta|Ylilaudalla]] oleva alalauta, joka oli auki vain klo 2.00–7.00. /nykto/a ei voinyt edes lukea muina aikoina. Alalauta perustettiin huhtikuun lopussa 2012 jonkun tekemästä ehdotuksesta [[/meta/]]ssa. Alun perin /nykto/ aukesi 0.00, mutta liiallisen jonnemäärän takia aukeamisaika myöhäistettiin parilla tunnilla. Yölaudan taso oli siltikin lähes yhtä huono kuin [[/b/]]:ssä, koska nykypäivän vapaan kasvatuksen ansiosta [[jonne]]t saavat valvoa lähes niin pitkään kuin itse lystäävät ja voivat täten postailla yölaudalle.
+
'''/nykto/''' eli '''Yölauta''' oli [[Ylilauta|Ylilaudalla]] oleva alalauta, joka oli auki vain klo 02:00–07:00. /nykto/a ei voinyt edes lukea muina aikoina. Alalauta perustettiin huhtikuun lopussa 2012 jonkun tekemästä ehdotuksesta [[/meta/]]ssa. Alun perin /nykto/ aukesi 0.00, mutta liiallisen jonnemäärän takia aukeamisaika myöhäistettiin parilla tunnilla. Yölaudan taso oli siltikin lähes yhtä huono kuin [[/b/]]:ssä, koska nykypäivän vapaan kasvatuksen ansiosta [[jonne]]t saavat valvoa lähes niin pitkään kuin itse lystäävät ja voivat täten postailla yölaudalle.
 +
 
 +
2019 [[NyymiNet]] lisäsi sivustollensa /nykto/:n, joka toimii 02:00-07:00 välillä. Tiedettävästi tämä on maailman ainoa tällähetkellä toiminnassa oleva yölauta.
  
 
==Linkit==
 
==Linkit==
 
*[http://ylilauta.org/nykto/ Ylilaudan /nykto/] (404)
 
*[http://ylilauta.org/nykto/ Ylilaudan /nykto/] (404)
 +
*[https://nyyminet.org/nykto/ Nyyminetin /nykto/]
  
 
[[Luokka:Alalaudat|nykto]]
 
[[Luokka:Alalaudat|nykto]]

Nykyinen versio 8. heinäkuuta 2019 kello 22.25

/nykto/ eli Yölauta oli Ylilaudalla oleva alalauta, joka oli auki vain klo 02:00–07:00. /nykto/a ei voinyt edes lukea muina aikoina. Alalauta perustettiin huhtikuun lopussa 2012 jonkun tekemästä ehdotuksesta /meta/ssa. Alun perin /nykto/ aukesi 0.00, mutta liiallisen jonnemäärän takia aukeamisaika myöhäistettiin parilla tunnilla. Yölaudan taso oli siltikin lähes yhtä huono kuin /b/:ssä, koska nykypäivän vapaan kasvatuksen ansiosta jonnet saavat valvoa lähes niin pitkään kuin itse lystäävät ja voivat täten postailla yölaudalle.

2019 NyymiNet lisäsi sivustollensa /nykto/:n, joka toimii 02:00-07:00 välillä. Tiedettävästi tämä on maailman ainoa tällähetkellä toiminnassa oleva yölauta.

Linkit