/sota/

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

/sota/ on lauta, jossa keskustellaan asepalveluksen suorittamisesta. Lauta tiettävästi syntyi kun Lauta.netissä intti- ja sivarilankojen tulvinnasta satunnaisessa johti päätettiin ohjata ne omalle alalaudalleen.

Lauta.netissä /sota/ oli salalauta, joka lisättiin tarjottimelle kotilaudalla lautanetin DDoS-hyökkäysten aikana naapurilaudan käyttäjien toiveesta. Myöhemmin Ylilaudalla se pääsi lautatarjottimelle.

Meemi.info tekee parhaansa valistaakseen nyymejä nettikirjoittelun vaaroista maanpuolustuksessa (ja luultavasti failaa, mutta se on toissijaista):

Open-source intelligence (OSINT), eli julkisten lähteiden tiedustelu, tarkoittaa julkisista lähteistä saatavilla olevan tiedon keräämistä ja analysointia salaisen tiedon paljastamiseksi.

Ole varovainen, mitä puhut ja kirjoitat internetissä ja sen ulkopuolella! Pienistä palasista saadaan koostettua osiensa summaa suurempia kokonaisuuksia.

Muista: Vihollinen kuuntelee.

Luettavaa:

http://www.oss.net/dynamaster/file_archive/040320/fb893cded51d5ff6145f06c39a3d5094/OSS1997-02-33.pdf (404)
https://www.cia.gov/library/center-for-the-study-of-intelligence/csi-publications/books-and-monographs/psychology-of-intelligence-analysis/PsychofIntelNew.pdf

Linkit