2-300

Meemi.infosta
Versio hetkellä 29. huhtikuuta 2022 kello 12.21 – tehnyt Spora (keskustelu | muokkaukset) (Ak: Uusi sivu: thumb|400px|Aiheeseen etäisesti liittyvä ''[[Fingerpori''-strippi]] '''2-300''' (toim. huom. oikeinkirjoituksen mukainen muoto on pitkällä vii...)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

2-300 (toim. huom. oikeinkirjoituksen mukainen muoto on pitkällä viivalla 2–300, jota tämä artikkeli käyttää) on erään Homo Cityn metrossa itsekseen puhuneen mahdollisen nistin horinoista peräisin oleva lukuarvo. Kyseinen henkilö mainitsee nauttineensa "kaksi viiva kolme sataa kaljaa".

Aiheeseen etäisesti liittyvä Fingerpori-strippi

Muodon "200–300" sijasta muodossa "2–300" ymmärrettynä ilmaisulla on luontaista huumoriarvoa, koska vain harvoissa tapauksissa on syytä puhua samanaikaisesti näin tarkasta ja epätarkasta mahdollisesta määrästä jotakin asiaa. Esimerkiksi nyymien keskimääräisen iän voi ilmoittaa olevan "2–300", mikä pitää paikkansa, mutta on samalla täysin merkityksetön, mikä saattaa aiheuttaa muissa nyymeissä huutistelua.

Meemin alkuperän sisältävää muutaman sekunnin videonpätkää postaillaan laudoilla aika ajoin. Kyseinen pätkä on leikattu pidemmästä videosta, joka kuitenkin lienee poistunut internetistä ainakin siihen asti, että joku lataa sen uudelleen näkyville.