Djpate246

Meemi.infosta
Versio hetkellä 26. toukokuuta 2020 kello 13.10 – tehnyt Mauto (keskustelu | muokkaukset) (onko turha vai voiko olla noin?)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Djpate246

”aivan loistava haihtoehto....5/5 Arvosanat”

-djpate246 testatessaan Rosson Fantasia-pizzaa

djpate246 (oik. Pasi Jaakkola, joka on myös YouTube-kanavan nykyinen nimi) on Tampereen Koivistonkylässä alueella asuva nettijulkkis. Pate (joskus myös Pasi) on tullut tunnetuksi mm. kuvattuaan arkista elämäänsä, samalla arvostelleen erilaisia tuotteita kuten alkoholia tai ruokaa. Paten muita harrastuksia, joista hän kuvaa ja lataa videoita YouTubeen, ovat tietokoneiden kasaus vanhasta romusta sekä muun epämääräisen tavaran hamstraus. Toisissa tapauksissa Pate kuvaa videoita myös kuinka hän on viettämässä vapaa-aikaansa ystävänsä Hannun kanssa mm. mökillä tai satunnaisella retkillä, joissa viinalla on myös pienempi rooli.

Pate on ilmeisesti töissä Tampereen paperitehtaalla ja kuvaa suurimman osan videoistaan viikonloppuisin. Jonnet antavat videoissaa kovaa ja raskata kritiikkiä paten alkoholin käytöstä, saaden Paten joko reagoimaan rajusti vastaan takaisin vittuilulla tai harvemmissa tapauksissa viisalla valistuksella vihaajilleen. Erään YouTube-käyttäjän mukaan Pate on käynyt Hämeen rykmentin puolustusvoimien urheilukoulun, johon Pate vastasi myönteisesti ja kertoi olevansa sotilasarvoltaan korpraali.

Pate on noussut netissä suureen suosioon "Taisin Olla Kannissä....Osa.2 By Djpate246" -videonsa ansiosta, jossa hän örisee kovassa humalassa samalla sylkien ja nauraen kuin varis. Videolla on loppuvuonna 2019 jo yli 570 000 katsomiskertaa.

Paten kirjoitustapa on erikoinen ja tökerö kuten Taru PAmela Peltnen -kirjoitustyyli. Pate myös puhuu lässyttävällä ja tökeröllä aksentilla, minkä viina on ilmeisesti aiheuttanut.

Suuren suosionsa takia Pate on saanut faneiltaan postia ja lahjoituksia, kuten esim. viinaa tai vanhaa elektroniikkaa. Eräässä videossa Pate sai faniltaan kalliin näytönohjaimen. Pate on myös musiikin ja karaoken ystävä ja on ollut vuonna 2006 lakkautetun Harkko Beat -bändin leivissä.

Linkit