Ero sivun ”Joni, Make & Viljami - Kultainen ES” versioiden välillä

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
 
Rivi 1: Rivi 1:
'''Joni, Make & Viljami - Kultainen ES''' on PSakarin [[Youtube]]en tekemä vuonna 2012 aloitettu alunperin ''[[Joni, Make ja Kultainen ES]]'' -kertomukseen perustuva, mutta nykyään jo omaa tarinaansa kertova verkkosarja. Animaatiopohjaisessa verkkosarjassa on huomattavasti enemmän viittauksia [[lauta|lautoihin]] ja [[lautakulttuuri]]in kuin alkuperäisessä Tarinanyymin tarinassa. Verkkosarjassa on muun muassa kuvattu [[good get]] -ryhmittymän perustajia [[seksi-seppo]]a ja [[Arska Testo]]a säälittävinä [[hikky]]inä ja autisteina. Verkkosarjaa pidetään osasyynä alkuperäisen tarinan keskenlopettamiseen. [[Vanhahomo]]jen mielestä PSakarin animaatio on kuitenkin [[syöpä]]ä.{{Lähde?}}
+
'''Joni, Make & Viljami - Kultainen ES''' on PSakarin [[Youtube]]en tekemä vuonna 2012 aloitettu alunperin ''[[Joni, Make ja Kultainen ES]]'' -kertomukseen perustuva, mutta nykyään jo omaa tarinaansa kertova verkkosarja. Animaatiopohjaisessa verkkosarjassa on huomattavasti enemmän viittauksia [[lauta|lautoihin]] ja [[lautakulttuuri]]in kuin alkuperäisessä Tarinanyymin tarinassa. Verkkosarjassa on muun muassa kuvattu [[good get]] -ryhmittymän perustajia [[seksi-seppo]]a ja [[Arska Testo]]a säälittävinä [[hikky]]inä ja autisteina. Verkkosarjaa pidetään osasyynä alkuperäisen tarinan keskenlopettamiseen. [[Vanhahomo]]jen mielestä PSakarin animaatio on kuitenkin [[syöpä]]ä, sillä sarja aiheutti jonneinvaasion [[Ylilauta|Ylilaudalle]].
 
== Linkkejä ==
 
== Linkkejä ==
 
* [http://www.youtube.com/user/PSakari/videos?flow=grid&view=0 PSakarin Youtube-kanava]
 
* [http://www.youtube.com/user/PSakari/videos?flow=grid&view=0 PSakarin Youtube-kanava]

Nykyinen versio 28. marraskuuta 2019 kello 15.24

Joni, Make & Viljami - Kultainen ES on PSakarin Youtubeen tekemä vuonna 2012 aloitettu alunperin Joni, Make ja Kultainen ES -kertomukseen perustuva, mutta nykyään jo omaa tarinaansa kertova verkkosarja. Animaatiopohjaisessa verkkosarjassa on huomattavasti enemmän viittauksia lautoihin ja lautakulttuuriin kuin alkuperäisessä Tarinanyymin tarinassa. Verkkosarjassa on muun muassa kuvattu good get -ryhmittymän perustajia seksi-seppoa ja Arska Testoa säälittävinä hikkyinä ja autisteina. Verkkosarjaa pidetään osasyynä alkuperäisen tarinan keskenlopettamiseen. Vanhahomojen mielestä PSakarin animaatio on kuitenkin syöpää, sillä sarja aiheutti jonneinvaasion Ylilaudalle.

Linkkejä