Käyttäjä:Isokiho

Meemi.infosta

Meemi.infon laadun takaamiseksi tästä henkilöstä on tehty ylläpitäjä ja byrokraatti. Lisäksi hän on "luotettava käyttäjä".

Tämä käyttäjä kuuluu Meemi.infon huippusalaiseen rinkirunkkauskerhoon.

Tälle käyttäjälle on todettu Aspergerin syndrooma ja hän kannattaa vakavaa liiketoimintaa.


Käyttäjänimi: Isokiho
Sukupuoli: Bora
Ensimmäinen muokkaus: 1. marraskuuta 2011 kello 17.07
Kotikunta: Homo City
Muokkausnäkökulma: Meemi.info on vakavaa liiketoimintaa
Hiusten väri: Paskanruskea
Kielitaitoisuus: suomi, englanti
Saavutukset: Ei ole
Kasti:
Ylläpitäjät
Automaattisesti hyväksytyt käyttäjät
Käyttäjät
Byrokraatit
Luotettavat käyttäjät
Motto: Ylilauta oli virhe

Lauantain piti olla juhlapäivä 19-vuotiaalle Kalle Havumäelle. Hyvä ystävä oli tullut Rovaniemeltä asti ja pojat olivat suuntaamassa keikalle Helsingin Nosturiin. Päällimmäisenä illasta jäi kuitenkin mieleen pettymys, kun helsinkiläinen ravintola käännytti pojat tylysti oveltaan.

Keikkaa ennen Havumäki ja hänen ystävänsä olivat käyneet syömässä hampurilaiset ja juomassa limsaa hampurilaisravintolassa. Alkoholia ei kumpikaan ollut nauttinut.

Kun Mokoma-yhtyeen keikkaan oli vielä aikaa, päättivät nuoret mennä istumaan hetkeksi Nosturia vastapäätä sijaitsevaan Hemingway's-ravintolaan. Ravintolan ovella Havumäki hieman kompasteli, kuten hänellä vammastaan johtuen on joskus tapana. Ravintolan työntekijä oli huomannut kompuroinnin ja tulkinnut nuorten miesten olevan humalassa.

- Hän oli sanonut, että sisääntulo oli sen verran haparoivaa, että te ette ole tervetulleita tänne, kertoo Kallen äiti, TV1:n uutistenlukija Marjukka Havumäki.