Ero sivun ”Kaada sula voi munan päälle” versioiden välillä

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
 
Ei muokkausyhteenvetoa
 
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kaada sula voi munan päälle''' on [[Jonnet ei muista|vanha]] [[meemi]] jota hoettiin erityisesti [[Kuvalauta|Kuvalaudan]] aikoina. Enemmän tai vähemmän vakavamielisestä reseptistä poimittu lausahdus tuli hauskan kaksoismerkityksensä vuoksi [[protip]]iksi jota tarjottiin vastaukseksi kaikkiin ongelmiin.
'''Kaada sula voi munan päälle''' on [[Jonnet ei muista|vanha]] [[meemi]], jota hoettiin erityisesti [[Kuvalauta|Kuvalaudan]] aikoina. Enemmän tai vähemmän vakavamielisestä reseptistä poimittu lausahdus tuli hauskan kaksoismerkityksensä vuoksi [[protip]]iksi, jota tarjottiin vastaukseksi kaikkiin ongelmiin.


==Aiheesta muualla==
==Aiheesta muualla==
*[http://hikipedia.info/wiki/Hikiaineisto:Herkkureseptej%C3%A4 Alkuperäinen "kaada sula voi munan päälle" -pasta] sekä monia muita vastaavia [[Hikipedia]]ssa
*[http://hikipedia.info/wiki/Hikiaineisto:Herkkureseptejä Hikiaineisto: Herkkureseptejä] – alkuperäinen "kaada sula voi munan päälle" -pasta sekä monia muita vastaavia [[Hikipedia]]ssa


{{Tynkä}}
{{Tynkä}}

Nykyinen versio 16. toukokuuta 2022 kello 13.11

Kaada sula voi munan päälle on vanha meemi, jota hoettiin erityisesti Kuvalaudan aikoina. Enemmän tai vähemmän vakavamielisestä reseptistä poimittu lausahdus tuli hauskan kaksoismerkityksensä vuoksi protipiksi, jota tarjottiin vastaukseksi kaikkiin ongelmiin.

Aiheesta muualla