Ero sivun ”Keskustelu käyttäjästä:Spora” versioiden välillä

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(H*nkovandaali: linkit poistettu koska ne näkyvät inhottavasti halutuissa sivuissa)
(Heippa: uusi osio)
Rivi 12: Rivi 12:
  
 
:Katsoin juuri samaa, en ainakaan löytänyt. --[[Käyttäjä:Spora|Spora]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Spora|keskustelu]]) 28. lokakuuta 2018 kello 12.15 (UTC)
 
:Katsoin juuri samaa, en ainakaan löytänyt. --[[Käyttäjä:Spora|Spora]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Spora|keskustelu]]) 28. lokakuuta 2018 kello 12.15 (UTC)
 +
 +
== Heippa ==
 +
 +
Miksi estit käyttäjän Ping? Hän muokkasi hyväntahdolla. [[Käyttäjä:Jep jep|Jep jep]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Jep jep|keskustelu]]) 9. kesäkuuta 2019 kello 11.59 (UTC)

Versio 9. kesäkuuta 2019 kello 13.59

Jew.jpg Tervetuloa Meemi.infoon!

Heipä hei, Spora, ja tervetuloa Meemi.infoon! Kiitoksia kirjautumisesta. Toivon, että viihdyt ja olet ihmisiksi. Alla on muutamia ohjeita, joista joillekin on kuulemma hyötyä:

Mikäli ylipäätään luet joskus ohjesivuja, toivottavasti vilkaiset edes noita kahta. Jos haluat saada lisätietoja tai tarvitset apua, kannattaa katsoa myös nämä:

Muokkaminen on mukavaa, ja toivottavasti näet vaivaa sen eteen. Voit harjoitella muokkaamista täysin vapaasti Käyttäjäsivullasi. Jos kirjoittelet keskustelusivuille, olisi kiva, jos allekirjoittaisit viestisi käyttämällä neljää tildeä (~~~~) Näin käyttäjänimi ja muokkauspäivä tulevat kaikkien näkyville.

Jos tarvitset apua, kysy Kahvihuoneessa tai ylläpitäjältä.

Toivomme sinun myös muistavan suomen kielen kieliopin. Siksi suosittelemmekin tutustumaan oikeinkirjoitukseen. Hoonoo soomi on epäkivaa luettavaa.
Meemi.infoon kerätään vain faktapitoista asiaa lautakulttuurista. Pidetään skeida Hikipediassa.

H*nkovandaali

Aiheet, joista H*nkovandaali yleensä tekee artikkeleita, voisi suojata niin ettei niitä voi luoda (jos vain jossain vaiheessa jaksat). Esim. Hanko, Katto-Kassinen, Chauffeursto, Zarkusto. Siis siltä varalta että hän palaa tänne. --En ole nimihomo (keskustelu) 8. kesäkuuta 2017 kello 19.41 (UTC)

Jaa, mikäpä ettei. --Spora (keskustelu) 8. kesäkuuta 2017 kello 20.00 (UTC)

Vastasin sinulle kahvihuoneessa. --En ole nimihomo (keskustelu) 27. lokakuuta 2018 kello 18.08 (UTC)

Hei, satutko tietämään, että onko täällä nuke-laajennusta (eli voivatko ylläpitäjät massapoistaa tietyn käyttäjän tekemiä sivuja)? Se ainakin voisi olla hyödyllinen. --En ole nimihomo (keskustelu) 28. lokakuuta 2018 kello 12.14 (UTC)

Katsoin juuri samaa, en ainakaan löytänyt. --Spora (keskustelu) 28. lokakuuta 2018 kello 12.15 (UTC)

Heippa

Miksi estit käyttäjän Ping? Hän muokkasi hyväntahdolla. Jep jep (keskustelu) 9. kesäkuuta 2019 kello 11.59 (UTC)