Keskustelu käyttäjästä:Assburger

Meemi.infosta
Versio hetkellä 7. lokakuuta 2012 kello 07.19 – tehnyt Assburger (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Keskustelusivunne...

...näyttää etusivulta, mikäs tämä juttu oikein on. Ja ennemminkin, miksi ette anna estoa tuolle peelolle, joka ryhtyi muokkaussotaan teidän kanssanne? Oletteko kenties homo:DD? Katsokaas, jo muinaisista ajoista asti wikipohjaisissa projekteissa on esiintynyt muokkaussotia, jossa kaksi tai useampi osapuolta muuttaa artikkelia edestakaisin versioiden välillä. Nykyään tämä on esimerkiksi Wikipedian säännöstössä kielletty ja kompromissikäytännöt ovat olemassa, joten ongelma ei ole sivistyneessä ympäristössä välitön uhka wikin integriteetille. Varsin usein muokkaussodan jäljiltä suojattuun artikkeliin jää juurikin — jäihän artikkeli tällöin osittain VÄÄRÄÄN versioon — sen TOISEN mielipiteitä, jolloin ylläpitäjien tehtäväksi jää antaa banaania muokkaussotia jatkaville riehujille. Tämän takia muokkaussotataistelu ylläpitäjän kanssa on yhtä kuin kuolema. Vai oliko se lähitaistelu vampyyrin kanssa?

Joka tapauksessa kehottaisin teitä pitämään parempaa huolta Tuoreet Muutokset -listastanne, se näyttää tällä hetkellä niin kovin hupshulta. --Naamioitu Perverssi 2. syyskuuta 2011 kello 15.08 (EEST)

GG KID

Miksi poistit Kaiserslautern-nyymistä kertovan artikkelin, jonka olin luonut. En ole ko. henkilö eikä hän ole minun "juttuni".


Mitä vittua jätkä?

Jaha, poisteleppas niitä sivuja lisää. Hyvää päivänjatkoa.

Se, että jokin lanka ilmestyy kerran kuukaudessa ei riitä menemerkittävyyteen "Toistuvat langat"-nimikkeen alla. Parempi olisi tehdä luultavasti yksi pääsivu toistuvista langoista, koska kuukausittain ilmestyviä lankatyyppejä on satoja. --Assburger (keskustelu) 7. lokakuuta 2012 kello 10.19 (EEST)