Ero sivun ”Kiveskiertymä” versioiden välillä

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (korjasin sen _=)))
Ei muokkausyhteenvetoa
 
Rivi 1: Rivi 1:
'''Kiveskiertymä''' on [[Ylilauta|Ylilaudalla]] [[pakotus|pakotettu]] [[meemi]] joka on piilotettu [[spoiler]]iin ja se langettaa [[nyymi]]n ylle kaamean kirouksen. Ne epäonnekkaat jotka spoileriin katsahtavat lankeavat kirouksen alle ja vain postaamalla lankaan tai saamalla tuplat voit selvitä kiveskiertymältä.
'''Kiveskiertymä''' on [[Ylilauta|Ylilaudalla]] [[pakotus|pakotettu]] [[meemi]], joka on yleensä piilotettu [[spoiler]]iin ja langettaa [[nyymi]]n ylle kaamean kirouksen. Ne epäonnekkaat, jotka spoileriin katsahtavat, lankeavat kirouksen alle ja voivat selvitä kiveskiertymältä vain postaamalla lankaan tai saamalla [[tuplat]].
 
* '''[[Ammattilaisjuomaraha]]''': Paina Ctrl+A
* '''[[Ammattilaisjuomaraha]]''': Paina Ctrl+A


{{s|Sait juuri kiveskiertymän. Sinulla on 10-minuuttia aikaa luoda tunnus ja aloittaa sisällön luominen Meemi.infoon tai kiveksesi ovat menetetyt.}}
{{s|Sinulla on 10 minuuttia aikaa luoda tunnus ja aloittaa sisällön luominen Meemi.infoon tai saat kiveskiertymän.}}
 
[[Luokka:Pakotetut meemit]]
[[Luokka:Pakotetut meemit]]
[[Luokka:Sanasuodatuksen kohteet]]
[[Luokka:Sanasuodatuksen kohteet]]

Nykyinen versio 13. tammikuuta 2022 kello 19.34

Kiveskiertymä on Ylilaudalla pakotettu meemi, joka on yleensä piilotettu spoileriin ja langettaa nyymin ylle kaamean kirouksen. Ne epäonnekkaat, jotka spoileriin katsahtavat, lankeavat kirouksen alle ja voivat selvitä kiveskiertymältä vain postaamalla lankaan tai saamalla tuplat.

Sinulla on 10 minuuttia aikaa luoda tunnus ja aloittaa sisällön luominen Meemi.infoon tai saat kiveskiertymän.