Ero sivun ”Kuvalauta.org” versioiden välillä

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ei muokkausyhteenvetoa
 
Ei muokkausyhteenvetoa
 
(2 välissä olevaa versiota 2 käyttäjän tekeminä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
{{KL}}
{{KL}}
'''Kuvalauta.org''' (tunnetaan myös nimellä '''Kuvalauta V2''') oli heinäkuussa 2015 luotu [[Lauta|kuvalauta]]. Lauta toimi pakopaikkana samaan aikaan [[Ylilauta|Ylilaudalla]] tapahtuneelle [[Sopsy|Tornarin]] trollailuun kyllästyneille nyymeille. Kuvalauta.org oli aktiivisimmillaan perustamisensa jälkeen edeltävinä viikkoina, mutta käyttäjien postaustahti hiipui hiljalleen, ja lauta vaipui horrokseen Ylilaudan palaudutta normaaleihin oloihinsa. Kuvalauta.org suljettiin joskus vuoden 2015 syksyn aikana.
'''Kuvalauta.org''' (tunnetaan myös nimellä '''Kuvalauta V2''') oli heinäkuussa 2015 luotu [[Lauta|kuvalauta]]. Lauta toimi pakopaikkana samaan aikaan [[Ylilauta|Ylilaudalla]] tapahtuneelle [[Sopsy|Tornarin]] trollailuun kyllästyneille nyymeille. Kuvalauta.org oli aktiivisimmillaan perustamisensa jälkeen edeltävinä viikkoina, mutta käyttäjien postaustahti hiipui hiljalleen, ja lauta vaipui horrokseen Ylilaudan palauduttua normaaleihin oloihinsa. Kuvalauta.org suljettiin joskus vuoden 2015 syksyn aikana.
 
Käytännössä ainoa asia, jolla Kuvalauta.org oli [[lautakulttuuri]]ssa merkityksellinen, on se, että [[Bobonius]] julkaisi siellä ns. "keijopastansa" eli ''[[K-on!]]'' -animesarjaan perustuvan tarinansa ensimmäiset kappaleet.


[[Luokka:Suomilaudat]]
[[Luokka:Suomilaudat]]
[[Luokka:Vuosi 2015]]

Nykyinen versio 20. kesäkuuta 2022 kello 15.01

Bible.gif Tämä artikkeli on merkitty pyhäinjäännökseksi.

Kunnioitathan pyhyyttä antamalla hautarauhan. Kiitos.


Kuvalauta.org (tunnetaan myös nimellä Kuvalauta V2) oli heinäkuussa 2015 luotu kuvalauta. Lauta toimi pakopaikkana samaan aikaan Ylilaudalla tapahtuneelle Tornarin trollailuun kyllästyneille nyymeille. Kuvalauta.org oli aktiivisimmillaan perustamisensa jälkeen edeltävinä viikkoina, mutta käyttäjien postaustahti hiipui hiljalleen, ja lauta vaipui horrokseen Ylilaudan palauduttua normaaleihin oloihinsa. Kuvalauta.org suljettiin joskus vuoden 2015 syksyn aikana.

Käytännössä ainoa asia, jolla Kuvalauta.org oli lautakulttuurissa merkityksellinen, on se, että Bobonius julkaisi siellä ns. "keijopastansa" eli K-on! -animesarjaan perustuvan tarinansa ensimmäiset kappaleet.