Ero sivun ”Mayhem peruttu” versioiden välillä

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Ak: Uusi sivu: thumb|right|250px|Alkuperäinen kuva '''Mayhem peruttu''' on vuonna 2009 alkunsa saanut meemi, joka juontaa juurensa Frostbite Metalfest -nimisessä...)
 
Ei muokkausyhteenvetoa
 
Rivi 12: Rivi 12:
{{tynkä}}
{{tynkä}}
[[Luokka:Sanastoa]]
[[Luokka:Sanastoa]]
[[Luokka:Vuosi 2009]]

Nykyinen versio 12. tammikuuta 2022 kello 11.41

Alkuperäinen kuva

Mayhem peruttu on vuonna 2009 alkunsa saanut meemi, joka juontaa juurensa Frostbite Metalfest -nimisessä fail-pitoisessa musiikkitapahtumassa nähdystä ilmoituksesta. Festivaalin esiintyjiksi oli luvattu useita metallimusiikin suuria nimiä, kuten norjalainen Mayhem, mutta suurin osa näistä jätti saapumatta tapahtumaan, koska sen järjestänyt jonne ei osannut alan perusasiotakaan. Mayhemin esiintymisen perumisesta kertonut ilmeisen hätäisesti tehty paperilappu herätti erityisen suurta huvitusta.

Nykyään ilmaisua "Mayhem peruttu" käytetään laudoilla usein silloin, kun jokin odotettu tai odotettavissa oleva asia jää tapahtumatta – englannin kielen sana mayhem tarkoittaa suomeksi osapuilleen "kaaosta", joten ilmaisu sopii erinomaisesti esim. mellakoiden, sotien yms. tapahtumatta jäämiseen. Paperilapun kuvasta on myös muokattu erilaisia variantteja eri tilanteisiin käytettäväksi.

Katso myös

Linkkejä