Ero sivun ”Meemi.info:Kahvihuone” versioiden välillä

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Eläköityminen: uusi osio)
(ei mitään eroa)

Versio 15. tammikuuta 2020 kello 21.56

Pieni kahvi ja vohveli...

Kahvihuoneessa juodaan sumppia, syödään munkkeja ja keskustellaan wikiin liittyvistä asioista. Allekirjoita tekstisi keskustelussa lisäämällä niiden perään neljä tildeä (~~~~). Uudet aiheet lisätään painamalla muokkaa-linkin vieressä olevaa lisää aihe -linkkiä ja ne menevät itsestään sivun alaosaan. Teen juonti on kiellettyä.

Arkisto(t)

Mikä vittu on tämä "oon tää kissa" -juttu?

No niin, aloitetaan vaikka tästä uusi satsi kahvihuonekeskusteluja. --Spora (keskustelu) 23. huhtikuuta 2019 kello 16.24 (UTC)

Ymmärtääkseni on peräisin Satunnaisesta (2018?), johon lainattu /int/in paskapostauksesta (joku 2016 varmaan jo). Joku paremmin asioista perillä oleva kertokoon enemmän.Jonne Webber (keskustelu) 24. huhtikuuta 2019 kello 07.39 (UTC)

Lainatut meemit

Voisiko noi "Nönnönnööstä lainatut meemit" -luokat nimetä uudelleen "Nönnönnööstä peräisin olevat meemit" tms? Alunperinhän luokkien idea oli, että niillä kerrotaan jonkun meemin olevan peräisin jostain muualta kuin suomilaudoilta. Kun luokittelua kuitenkin vietiin eteenpäin (ihan hyvä sinänsä), syntyi luokkahirviö "Ylilaudalta lainatut meemit". Miten lauta voi itseltään lainata meemejä?Jonne Webber (keskustelu) 24. huhtikuuta 2019 kello 07.39 (UTC)

Lisää ulinaa meemien luokittelusta

Olin huomaavinani meemejä, jotka oli luokiteltu Meemit-luokan alaluokkiin (esim. X:stä lainatut meemit, pakotetut meemit, kulahtaneet meemit) mutta ei pääluokkaan Meemit. Mielestäni kaikkien meemien pitäisi kuulua vähintään luokkaan Meemit ja lisäksi harkinnan mukaan em. alaluokkiin. Kuulostaako kannatettavalta?Jonne Webber (keskustelu) 24. huhtikuuta 2019 kello 07.39 (UTC)

Kannatuksen arvoinen ehdotus. --Spora (keskustelu) 24. huhtikuuta 2019 kello 08.12 (UTC)

Editcounter

Haluaisin lisätä tänne editcounterin, eli mallineen joka laskee ja näyttää käyttäjän muokkaukset. Yksi wiki jossa tuo on toimivana on Hikipedia (http://hikipedia.info/wiki/Malline:K_muokkaukset), mutta täällä se ei toimisi. Yritin esikatsella mahdollista ulostetta mutta tältähän se sitten näytti:

  • Tämä käyttäjä on tehnyt jo {{ #if: 1}}|{{ #if: |{{{1}}}|}}}} muokkausta{{ #if: | {{{2}}}.|.}}

Olisiko mahdollista saada tuo toimimaan? --Lympri (keskustelu) 8. heinäkuuta 2019 kello 21.09 (UTC)

Seppo

Nyt kun tämä Seppo-case (https://ylilauta.org/sekalainen/103402527) on levinnyt mediaan saakka, olisi syytä tehdä aiheesta artikkeli Meemi.infoon. Tarve alkaa olla kriittinen. Minun täytyy tunnustaa, etten ole seurannut aihetta tarpeeksi, jotta voisin itse tehdä. --Isokiho (keskustelu) 16. heinäkuuta 2019 kello 19.27 (CEST)

Meillä valitettavasti samat. --Spora (keskustelu) 16. heinäkuuta 2019 kello 19.51 (CEST)

Mainos

Haluatteko että laitan pienen linkin tuonne NyymiNettiin tänne? Samalla tyylillä kuin Ylilaudalla. --Lympri (keskustelu) 30. heinäkuuta 2019 kello 21.13 (CEST)

Jaa mihin meinasit? Ainakin NyymiNet-artikkelista on jo linkki sinne. --Spora (keskustelu) 30. heinäkuuta 2019 kello 22.47 (CEST)
Siis tuolle NyymiNet sivustolle tulisi mainos meemi.info:lle. Tuohon sivupalkkiin ylös. --Lympri (keskustelu) 31. heinäkuuta 2019 kello 00.44 (CEST)
Aa, no kyllä ainakin minun puolestani kuulostaa ihan asialliselta. Anna mennä vaan. --Spora (keskustelu) 31. heinäkuuta 2019 kello 11.56 (CEST)
Siellä se nyt on sivupalkissa heti logon alapuolella. Pistän yläpalkkiin kunhan laitan sen muutenkin kuntoon. --Lympri (keskustelu) 31. heinäkuuta 2019 kello 14.26 (CEST)
Meemi.info on Lauta Media Ltd:n eli Aleksi Kinnusen omistama, joten voin uskoakseni sanoa hänen puolestaan tässä ettei käy. Meemi.infon linkki Ylilaudalla ei ole mainos, vaan osoitus, että Meemi.info on samaa firmaa. --Isokiho (keskustelu) 31. heinäkuuta 2019 kello 19.49 (CEST)
Täytynee lisätä sitten joku pieni präntti tyyliin "NyymiNet ei ole meemi.infon yhteistyökumppani eikä saa minkäänlaista korvausta tästä linkistä" tjsp. (olettaen siis että ei saa)? --Spora (keskustelu) 31. heinäkuuta 2019 kello 22.39 (CEST)
Voin siihen lisätä jos saa niin lyhyen ettei se sotke koko sivupalkkia lukukelvottomaksi. Ja mitään en tuosta saa. Voisin laittaa sen navigaatiolinkkien sekaan niin se kertoo tarkemmin sen miksi se siellä on, linkkinä ohjesivulle. --Lympri (keskustelu) 1. elokuuta 2019 kello 11.34 (CEST)
Nyt siellä on Navigation otsikko sen yläpuolella ja laittamalla hiiren linkin päälle tulee tuo Sporan antama teksti. --Lympri (keskustelu) 1. elokuuta 2019 kello 11.38 (CEST)

pif-meemit

Niin että onko piffin meemit semmoisia, että ne menis tänne? Siellä on kyllä ihan oma meemikulttuurinsa, joka on paikoin aika erilainen lautakulttuurista, mutta isoja yhtäläisyyksiäkin löytyy. Ja silleen sisällön tuottamisen kannalta aika hedelmällinen paikka, aika moni juttu on valunut laudoille ja muualle suomenkieliseen nettiin. Esim. tää: https://meemi.info/w/Runkku_kullini_sykkii

Mut tossakin on vaan punanen linkki itse sivustolle. Että meneekö se tän sivuston fokuksesta ohi vai onko se vaan ihan tuntematonta seutua wikin muokkaajille?

Teetä siemaisten, Terijaki (keskustelu) 5. elokuuta 2019 kello 12.15 (CEST)

No siis, meemi.infon etusivullakin lukee että tämä on meemiwiki, ei lautawiki. Mitä tämä nyt sitten tarkalleen tarkoittaa de jure ja de facto, en tiedä. Henkilökohtaisesti näkisin kyllä Punk in Finlandin ainakin vielä sellaisena, että sitä voisi täällä ihan hyvin käsitellä, kun jotain yhtymäkohtia lautoihinkin on. --Spora (keskustelu) 5. elokuuta 2019 kello 13.55 (CEST)
Meemi.infoon on tervetullut myös lautojen ulkopuolella kehitetyt meemit. Vaikka toki suurin osa meemeistä syntyy laudoilla. Tällä on useita esimerkkejä meemeistä, jotka ovat syntyneet lautojen ulkopuolla --Isokiho (keskustelu) 9. elokuuta 2019 kello 21.49 (CEST)

Tämä nyt varmaan on todella pieni juttu, mutta muutin juuri tällä sivulla poistosyyn Lautoihin liittymätön sisältö muotoon Ei-memeettinen sisältö. Ajattelin mainita täälläkin siltä varalta, että tämä meemi.infon "mission statementin" selventäminen on vielä jotenkin käynnissä. --Spora (keskustelu) 22. elokuuta 2019 kello 15.59 (CEST)

mp3 ja mp4

Huomasin, että tänne voi tallentaa myös mp3:sia ja mp4:sia, esim. paskaepisodi-artikkelista löytyy. Ikävä kyllä tämä ei ole mahdollista peruskäyttäjälle. Voisiko tallennusoikeuksia laajentaa, mieleni tekisi joitain keskeisiä tiedostoja tallentaa nyt kun ebin.pw on nurin, onko mahdollista? Jonne Webber (keskustelu) 9. elokuuta 2019 kello 20.17 (CEST)

Aikaisemmin on (2011-2015) pystynyt postaamaan, mutta nykyään kukaan ei pysty. Jos oikein muistan niin mp4 ei koskaan voinut ladata. Laitoin viestiä aiheesta Sopsylle, koska olisi hyvä jos noita voisi tallentaa vieläkin. --Isokiho (keskustelu) 9. elokuuta 2019 kello 21.53 (CEST)

Homostelu

Olin alkamassa luomaan homostelu artikkelia jotta ohjaisin sen fag artikkeliin, mutta joku oli jo tehnyt näin ja se oli poistettu. Miksi näin? Mielestäni hyvä ohjaus. --Lympri (keskustelu) 19. elokuuta 2019 kello 07.02 (CEST)

Aha voisi vähän avata silmiään ja katsoa ettei /fag/ artikkelia edes ole. Anteeksi menen häpeämään. --Lympri (keskustelu) 19. elokuuta 2019 kello 07.03 (CEST)

Eläköityminen

Aloitin lautailun 2011 ja Meemi.infon muokkaamisen 2013 kun olin teini-ikäinen. Nyt olen 22-vuotias, uusi vuosikymmen on vaihtunut, jolloin on aika siirtyä tekemään jotain oikeaa elämälläni. Aion myös lopettaa Meemi.infon muokkauksen ja poistaa käyttäjätilini. Pitäkää uusi ylläpitäjäkaarti lippua korkealla! --Isokiho (keskustelu) 15. tammikuuta 2020 kello 21.56 (UTC)