Ero sivun ”Meemikonservatismi” versioiden välillä

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
 
Rivi 1: Rivi 1:
 
[[Tiedosto:Meemikonservatisti.png|thumb|[[Kek]]-kulttiin kuuluva meemikonsevativi]]
 
[[Tiedosto:Meemikonservatisti.png|thumb|[[Kek]]-kulttiin kuuluva meemikonsevativi]]
'''Meemikonservatismi''' tarkoittaa konservatiivisen ideologian omaksumista sen oletun [[meemi]]arvon vuoksi. Meemikonservatismi eroaa perinteisestä konservatismista siinä, että meemikonservatismi ei niinkään pyri säilyttämään vanhaa, vaan silkasti kapinoimaan liberaalidemokraattista maailmanjärjestystä vastaan. Meemikonservatismi on siis [[jonne|alaikäisten]] kapinaa ja larppausta. Meemikonservatiivit ovat usein äärimmäisiä arvojensa suhteen, ja siihen liittyy vahva [[homma]]ilu, naisviha, [[normo]]viha ja [[incel|neitsyys]].
+
'''Meemikonservatismi''' tarkoittaa konservatiivisen ideologian omaksumista sen oletun [[meemi]]arvon vuoksi. Meemikonservatismi eroaa perinteisestä konservatismista siinä, että meemikonservatismi ei niinkään pyri säilyttämään vanhaa, vaan puhtaasti kapinoimaan liberaalidemokraattista maailmanjärjestystä vastaan. Meemikonservatismi on siis [[jonne|alaikäisten]] kapinaa ja [[larp]]pausta. Meemikonservatiivit ovat usein äärimmäisiä arvojensa suhteen, ja heidän arvopohjaansa liittyy vahva [[homma]]ilu, naisviha, [[normo]]viha ja [[incel|neitsyys]].
 +
 
 
{{Tynkä}}
 
{{Tynkä}}
 +
 
[[Luokka:Sanastoa]]
 
[[Luokka:Sanastoa]]

Versio 2. maaliskuuta 2021 kello 11.54

Kek-kulttiin kuuluva meemikonsevativi

Meemikonservatismi tarkoittaa konservatiivisen ideologian omaksumista sen oletun meemiarvon vuoksi. Meemikonservatismi eroaa perinteisestä konservatismista siinä, että meemikonservatismi ei niinkään pyri säilyttämään vanhaa, vaan puhtaasti kapinoimaan liberaalidemokraattista maailmanjärjestystä vastaan. Meemikonservatismi on siis alaikäisten kapinaa ja larppausta. Meemikonservatiivit ovat usein äärimmäisiä arvojensa suhteen, ja heidän arvopohjaansa liittyy vahva hommailu, naisviha, normoviha ja neitsyys.