Merikivi

Meemi.infosta

Merikivi on viidestä hyvin erikoisesta perheenjäsenestä koostuva perhe. Heillä on oma kotisivu [1], ja siellä heillä on erityisiä kuvia perheestään (oli LAPOA), mökistä ja oudosta kansasta nimeltä hubbunit, jotka tykkäävät kiduttamisesta.

Perheen nykyistä tilaa ei tiedetä, ja jotkut uskovat vahvaan mielenterveysvikaan, joka esiintyy koko perheellä. Perheen isä Kari on avustanut sivun hienossa koodauksessa, ja siellä on käyty yli 4000 kertaa, koska eeppinen lanka ebin. Sivua on päivitetty viimeksi joskus 2000-luvun alkupuolella.

Mikko Merikivi pyrki eduskuntaan kaudella 2015 ja sai saanut melko paljon julkisuutta pääasiassa hienon vaalitenttivideonsa ansiosta.

Perheenjäsenet

  • isä Kari, 53 v, sukunimeltään Pasanen
  • äiti Pirjo, 52 v
  • Kimmo, 22 v (tunnetaan nykyään nimellä KimmoKM)
  • Mikko, 20 v (kuulemma perheen täysjärkisin jäsen nykyään)
  • Pirkko, 17 v

Hubbunit

Monkut ovat rikkaita ihmisiä. Monkut tykkäävät rahoistaan. Monkut asuvat Mikkojenleikkimaassa. Monkkujen lisäksi Mikkojenleikkimaassa elää hubbuneita.

Tässä kerrotaan tavallisesta monkun päivästä. Monkut viettävät kerran vuodessa monkkupäivää. Monkut laulavat paljon. Monkuilla on paljon dinopuistoja. Monkkujen kaupungeissa on hienoja taidegallerioita. Monkuilla on erityinen arvojärjestys. Monkut ovat eläneet triljoonia vuosia. Heidän sukupuunsa on tästä syystä iso. Monkuilla on paljon monkkukouluja. Monkut pitävät linnuista. Monkkujen raha on mnk-dollari. [2]

Hubbunit ovat Mikon käsialaa.