Nyymistania

Meemi.infosta
Varoitus: artikkeli tai sen kohde on erittäin ASSBURGER

On siis suositeltavaa kääntyä jo tässä vaiheessa 360 astetta pois!


Nyymistania
Valtiomuoto Nyymistinen diktatuuri
Johtaja
Pääministeri
Homokeisari AP
Postaaja nro. 11368983
Pääkaupunki El Capitol Anonburg, 38 000 as.
Muita kaupunkeja Ei ole
Pinta-ala
 – josta sisävesiä
609 km² (sijalla 9000)
Ei mainittavasti
Väkiluku (2011)
 – väestötiheys
 – väestönkasvu
42 000 (sijalla 609)
Ei laskettu
?
Viralliset kielet Suomi
Lukutaito 100 %
Valuutta ano (ANO)
BKT (2011)
 – yhteensä
 – per asukas
sijalla 34
191 571 miljoona €
35 559 € (sijalla 12)
HDI (2011) 0,999 (sijalla 1)
Elinkeinorakenne maatalous 35 %,
palvelut 55 %,
teollisuus 10 % BKT:sta
Aikavyöhyke
 – kesäaika
UTC+2
+3
Itsenäisyys
– Euroliitosta
julistautui
– tunnustettu
 
 
7. heinäkuuta 2012
Odottaa yhä tunnustusta
Lyhenne
Maatunnus
 
NY, ANO
ajoneuvot: ANO
lentokoneet: /b/
Kansainvälinen
suuntanumero
+609
Motto Anomuumi on leguaani
Kansallislaulu Nyymistan Anthem
Edeltäjät Neekerisaari

Nyymistania oli Ylilaudan satunnaisessa 7. – 8. heinäkuuta 2012 assburgereiden vilkkaasta mielikuvituksesta syntynyt anonyymien oma valtio.

Maantiede ja luonto

Nyymistania koostuu pääsaaresta sekä muutamasta pienestä saaresta. Saariryhmä sijaitsee trooppisella alueella, joten vuodenaikana on ikuinen kesä. Pääkaupunki El Capitol Anonburg sijaitsee pääsaaren länsirannalla. Jonneluodolla sijaitsee muistomerkki. Nyymistanian korkein paikka on pääsaarella sijaitseva vuori nimeltä Mount Diggoo.

Väestö

Väestö koostuu suomalaisista maahanmuuttajista. Jotta väestö pysyisi mahdollisimman puhtaana, kehitysvammaisia ei oteta vastaan. Saarella syntyneitä kehitysvammaisia ei häädetä, mutta heidän ei anneta lisääntyä. Väestönsuoja sijaitsee Mount Diggoon alla, sillä jykevä kallio suojaa ydiniskulta.

Hallinto ja politiikka

Nyymistania on assburger-valtio, jonka tavoitteena ei ole sotkeutua ulkopoliittisiin konflikteihin. Tavoitteena on pysyä neutraalina ulkomaailmaa kohtaan. Lisäksi kaikilla asukkailla tulissa olla hyvät ja mukavat oltavat. Jokaisen ihmisen täytyy osallistua työntekoon kykyjensä mukaan, eikä sossurottia sallita. Valtiossa on uskonnonvapaus, mutta se ei tuo kenellekään erityisoikeuksia.

Nyymistaniaa johtaa homokeisari AP ensimmäinen. Legendan mukaan somalimerirosvot yrittivät aikoinaan vallata Nyymistanian, mutta suuri ja rakas johtaja voitti heidät peukalolla. Pääsaaren keskellä sijaitsee hallintopalatsi, sekä siitä itään päin virka-alue.

Valtion kansallislauluna on Nyymistan Anthem. Lipussa on punamustalla taustalla viiri sekä ympyrä, jossa on kirjain N. Vaakunaan on otettu mukaan valtion kansalliseläin leguaani.

Talous

Nyymistania tuottaa itse muun muassa ganjaa, perunaa, ruista, venhää, lihaa ja puuvillaa. Maan alla sijaitsee suuri palvelinhalli. Sen viilentämiseen käytetään merivettä, ja lämmennyttä vettä edelleen muun muassa talojen lämmitykseen. Koko saarialuetta kattaa langaton verkko. Tärkeät tietoliikenneyhteydet on suojattu. Saarella ei käytetä moottoriajoneuvoja, vaan liikkuminen tapahtuu kävellen tai pyöräillen lyhyiden välimatkojen takia. Lisäksi saarta ympäröi resiinarata, jota voi käyttää vapaasti liikkumiseen.

Kuvia