Seikkailija-Joe

Meemi.infosta
Versio hetkellä 16. marraskuuta 2018 kello 13.45 – tehnyt En ole nimihomo (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Yleensä Seikkailija-Joe -viesteihin liitetään jokin Arnold Schwarzeneggerin kuva

”Seikkailija-Joe tässä terve :D Kävin tänään kaupassa :D keräsin siinä rauhassa ostokset kärryyn ja ku pääsin kaupan kassalle, aloin tarkistelemaan taskujani :D Siinä vähän aikaa etsittyäni tajusin että "ei hele, ei mulla oo lompakkoa mukana :D" Siinä sitten kassaneiti katteli vähän aikaa, mutta sitten se muisti mut :D olin jättäny lompakkoni kassalle toissapäivänä :D olihan sekin melkonen seikkailu :D”

-Seikkailija-Joe

Seikkailija-Joe oli Miika Margeran sivistyneempi, vähemmän jonnemainen versio. Seikkailija-Joe oli hyväntahtoinen henkilö, joka kertoili päivänsä tapahtumista, jotka useista kommelluksista huolimatta kuitenkin päättyivät hyvin. Mielenkiintoista meemissä oli se, että pistettä ei käytetty ollenkaan, vaan kaikki välimerkit pilkkua lukuunottamatta korvattiin :D-hymiöllä.

Meemi sai alkunsa Kuvalaudalla loppuvuodesta 2008 ja katosi bittitaivaaseen pari kuukautta myöhemmin. Aina aika-ajoin näkee Seikkailija-Joen tarinoita, mutta ne ovat usein yksittäisiä viestejä, eivätkä eeppiseen mittakaavaan paisuvia lankoja.

Seikkailija-Joe esiintyi myös kerran Kotilaudalla sen alkuaikoina, päätyen lopulta tarinoittensa kanssa eepokselliseen arkistoon, joka löytyi Ylilaudan /epic/istä, mutta on sielä myöhemmin poistunut usean muun eeppisen langan kanssa teknisistä syistä.