Ero sivun ”SinäTuubaPaska” versioiden välillä

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p
p
(Merkkaukset: Mobiilimuokkaus, mobiilisivusto-muokkaus)
 
(2 välissä olevaa versiota samalta käyttäjältä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
'''SinäTuubaPaska''' (engl. ''YouTube Poop'') tarkoittaa [[YouTube]]-sivustolla olevia poikkeuksellisen dadaistisia videoita, joiden tyypillisiä piirteitä ovat Windows Movie Makerin/Sony Vegas Pron valmiiden efektien ylikäyttö, äänien korvaaminen toisilla ja vituiksi vedetty leikkaus.
+
'''SinäTuubaPaska''' tarkoittaa [[YouTube]]-sivustolla olevia poikkeuksellisen dadaistisia videoita, joiden tarkoitus on muuttaa lähdevideota uuteen muotoon, kuten esimerkiksi (epä)hauskemmaksi, paskemmaksi tai raiskatummaksi. Niiden tyypillisiä piirteitä ovat Windows Movie Makerin/Sony Vegas Pron valmiiden efektien ylikäyttö, äänien korvaaminen toisilla ja vituiksi vedetty leikkaus. Samantyyppisiä videoita englanniksi kutsutaan nimellä Youtube Poop.
  
 
Aikuista larppaavat [[jonne]]t laudalla paradoksaalisesti toisinaan valittavat SinäTuubaPaskan olevan jonnepaskaa, vaikka sitä sekä tekevät että katsovat myös jo jonneikänsä taakse jättäneet.
 
Aikuista larppaavat [[jonne]]t laudalla paradoksaalisesti toisinaan valittavat SinäTuubaPaskan olevan jonnepaskaa, vaikka sitä sekä tekevät että katsovat myös jo jonneikänsä taakse jättäneet.

Nykyinen versio 14. tammikuuta 2020 kello 16.15

SinäTuubaPaska tarkoittaa YouTube-sivustolla olevia poikkeuksellisen dadaistisia videoita, joiden tarkoitus on muuttaa lähdevideota uuteen muotoon, kuten esimerkiksi (epä)hauskemmaksi, paskemmaksi tai raiskatummaksi. Niiden tyypillisiä piirteitä ovat Windows Movie Makerin/Sony Vegas Pron valmiiden efektien ylikäyttö, äänien korvaaminen toisilla ja vituiksi vedetty leikkaus. Samantyyppisiä videoita englanniksi kutsutaan nimellä Youtube Poop.

Aikuista larppaavat jonnet laudalla paradoksaalisesti toisinaan valittavat SinäTuubaPaskan olevan jonnepaskaa, vaikka sitä sekä tekevät että katsovat myös jo jonneikänsä taakse jättäneet.

Aiheesta muualla