Ero sivun ”Sivupalkki” versioiden välillä

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
 
Rivi 1: Rivi 1:
'''Sivupalkki''' on [[Ylilauta|Ylilaudalla]] melko yleinen [[ulina]]n aihe. Nyymi, joka postaa laudalle kuvakaappauksen jossa näkyy sivupalkki tai muutoin [[Implikointi|implikoi]] käyttävänsä sitä saa poikkeuksetta osakseen vittuilua ja väitteitä [[uushomo]]udesta. Tämä juontaa juurensa ajasta vuonna [[2011]], jolloin sivupalkki tuli esiin vain, jos meni [[/b/]]:hen (tai jollekin muulle [[Alalaudat|alalaudalle]]) etusivun kautta (kuten [[jonne]]t usein tekivät), eikä kirjoittamalla suoraan osoiteriviin "ylilauta.fi/b/". Totuushan on kuitenkin se, että true [[vanhahomo]]t eivät anna vittuakaan muiden mielipiteistä ja käyttävät sivupalkkia jos niin haluavat.
+
'''Sivupalkki''' on [[Ylilauta|Ylilaudalla]] käytettävissä oleva laudan ominaisuus, jossa laudan logo ja lista alalaudoista näkyvät vieritettävässä palkissa ikkunan vasemmassa reunassa. Sivupalkki on myös melko yleinen [[ulina]]n aihe. Nyymi, joka postaa laudalle kuvakaappauksen, jossa näkyy sivupalkki, tai muutoin [[Implikointi|implikoi]] käyttävänsä sitä, saa poikkeuksetta osakseen vittuilua ja väitteitä [[uushomo]]udesta. Tämä juontaa juurensa ajasta vuonna [[2011]], jolloin sivupalkki tuli esiin vain, jos meni [[/b/]]:hen (tai jollekin muulle [[Alalaudat|alalaudalle]]) etusivun kautta (kuten [[jonne]]t usein tekivät), eikä kirjoittamalla suoraan osoiteriviin esim. "ylilauta.fi/b/", kuten satunnaisen URL-osoite tuolloin kuului.
 +
 
 +
Totuushan on kuitenkin se, että true [[vanhahomo]]t eivät anna vittuakaan muiden mielipiteistä ja käyttävät sivupalkkia jos niin haluavat.
  
 
[[Luokka:Sanastoa]]
 
[[Luokka:Sanastoa]]

Nykyinen versio 11. elokuuta 2019 kello 18.42

Sivupalkki on Ylilaudalla käytettävissä oleva laudan ominaisuus, jossa laudan logo ja lista alalaudoista näkyvät vieritettävässä palkissa ikkunan vasemmassa reunassa. Sivupalkki on myös melko yleinen ulinan aihe. Nyymi, joka postaa laudalle kuvakaappauksen, jossa näkyy sivupalkki, tai muutoin implikoi käyttävänsä sitä, saa poikkeuksetta osakseen vittuilua ja väitteitä uushomoudesta. Tämä juontaa juurensa ajasta vuonna 2011, jolloin sivupalkki tuli esiin vain, jos meni /b/:hen (tai jollekin muulle alalaudalle) etusivun kautta (kuten jonnet usein tekivät), eikä kirjoittamalla suoraan osoiteriviin esim. "ylilauta.fi/b/", kuten satunnaisen URL-osoite tuolloin kuului.

Totuushan on kuitenkin se, että true vanhahomot eivät anna vittuakaan muiden mielipiteistä ja käyttävät sivupalkkia jos niin haluavat.