Ero sivun ”Supersage” versioiden välillä

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
 
 
(Yhtä välissä olevaa versiota samalta käyttäjältä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
'''Supersage''' on Ylilaudalla [[kultatili|kulta-]] ja [[platinatili]]läisten toiminto, joka on tehokkaampi kuin normaali [[sage]]. Supersagettaessa viesti tipahtaa 60 minuuttia alaspäin laudalla.
+
'''Supersage''' oli [[Ylilauta|Ylilaudalla]] [[kultatili|kulta-]] ja [[platinatili]]läisten toiminto, joka oli tehokkaampi kuin normaali [[sage]]. Supersagettaessa viesti tipahti 60 minuuttia alaspäin laudalla.
  
Supersage-toimintoa saattoi aiemmin lankojen poistamiseen. Kohteena olivat erityisesti [[rupattelulanka|rupattelulangat]], mikä aiheutti peppukipua animehomoissa. Supersagejen määrä oli ennen rajoitettu 20:een vuorokautta kohden, mutta nykyään sitä voi käyttää puolen tunnin välein kultatilin omistajana ja vielä useammin platinatilin omistajana.
+
Supersage-toimintoa saattoi käyttää yhdessä vaiheessa lankojen poistamiseen. Kohteena olivat erityisesti [[rupattelulanka|rupattelulangat]], mikä aiheutti peppukipua animehomoissa. Supersagejen määrä oli näinä aikoina rajoitettu 20:een vuorokautta kohden, mutta myöhemmin sitä pystyi käyttämään puolen tunnin välein kultatilin omistajana ja vielä useammin platinatilin omistajana.
 +
 
 +
Supersage poistettiin Ylilaudalta 10. kesäkuuta 2019 [[Sopsy]]n oikun vuoksi.
  
 
[[Luokka:Toiminnot]]
 
[[Luokka:Toiminnot]]

Nykyinen versio 13. kesäkuuta 2019 kello 18.06

Supersage oli Ylilaudalla kulta- ja platinatililäisten toiminto, joka oli tehokkaampi kuin normaali sage. Supersagettaessa viesti tipahti 60 minuuttia alaspäin laudalla.

Supersage-toimintoa saattoi käyttää yhdessä vaiheessa lankojen poistamiseen. Kohteena olivat erityisesti rupattelulangat, mikä aiheutti peppukipua animehomoissa. Supersagejen määrä oli näinä aikoina rajoitettu 20:een vuorokautta kohden, mutta myöhemmin sitä pystyi käyttämään puolen tunnin välein kultatilin omistajana ja vielä useammin platinatilin omistajana.

Supersage poistettiin Ylilaudalta 10. kesäkuuta 2019 Sopsyn oikun vuoksi.