Ero sivun ”Taisteluasemalanka” versioiden välillä

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
 
 
Rivi 1: Rivi 1:
'''Taisteluasemalankoihin''' kuuluu postata oma tietokonepöytänsä. Langoissa nousee yleensä paskamyrskyjä, kun anime/ponifiguureja tai jeesusteipillä korjattuja pöytiä sisältäviä kuvia postataan.  
+
'''Taisteluasemalankoihin''' kuuluu postata oma tietokonepöytänsä. Langoissa nousee yleensä [[paskamyrsky]]jä, kun [[anime]]/[[Ponit|poni]]figuureja tai jeesusteipillä korjattuja pöytiä sisältäviä kuvia postataan.
 +
 
 +
Eräs versio taistaluasemalangasta on "Kahden tai useamman näytön taisteluasemalanka, singlescreen homot vittuun", johon [[AP|AP:n]] mielestä vain <strike>yhtä näyttöä käyttävät amatöörit eivät saa</strike> useampaa kuin yhtä isin ostamaa näyttöä käyttävät [[jonne]]t saavat postata.
  
Eräs versio taistaluasemalangasta on "Kahden tai useamman näytön taisteluasemalanka, singlescreen homot vittuun", johon AP:n mielestä vain <strike>yhtä näyttöä käyttävät amatöörit eivät saa</strike> useampaa kuin yhtä isin ostamaa näyttöä käyttävät jonnet saavat postata.
 
 
{{tynkä}}
 
{{tynkä}}
 
[[Luokka:Toistuvat langat]]
 
[[Luokka:Toistuvat langat]]

Nykyinen versio 18. toukokuuta 2020 kello 20.02

Taisteluasemalankoihin kuuluu postata oma tietokonepöytänsä. Langoissa nousee yleensä paskamyrskyjä, kun anime/ponifiguureja tai jeesusteipillä korjattuja pöytiä sisältäviä kuvia postataan.

Eräs versio taistaluasemalangasta on "Kahden tai useamman näytön taisteluasemalanka, singlescreen homot vittuun", johon AP:n mielestä vain yhtä näyttöä käyttävät amatöörit eivät saa useampaa kuin yhtä isin ostamaa näyttöä käyttävät jonnet saavat postata.