Ero sivun ”Tilastoja, faktoja, analyyseja” versioiden välillä

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
(Ak: Uusi sivu: '''Tilastoja, faktoja, analyyseja''' on meemipostaus, jota käytetään kun verrataan kahta tahoa toisiinsa. Meemillä implikoidaan toisen olevan rationaalisemp...)
 
 
(3 välissä olevaa versiota samalta käyttäjältä ei näytetä)
Rivi 1: Rivi 1:
'''Tilastoja, faktoja, analyyseja''' on [[meemi]]postaus, jota käytetään kun verrataan kahta tahoa toisiinsa. Meemillä [[implikointi|implikoidaan]] toisen olevan rationaalisempi ja sitä käytetään usein väittelyn yhteydessä, kun halutaan todistaa oman kannan paremmuus.
+
'''Tilastoja, faktoja, analyyseja''' on vihertekstauksen muodossa esiintyvä [[meemi]]postaus, jota käytetään kun verrataan kahta tahoa toisiinsa. Meemillä [[implikointi|implikoidaan]] toisen olevan rationaalisempi vedotessaan tilastoihin, analyyseihin ja faktatietoon. Meemipostausta käytetään usein väittelyn yhteydessä, kun halutaan todistaa oman kannan paremmuus.
  
 
==Esimerkki==
 
==Esimerkki==
Rivi 11: Rivi 11:
 
<br>[[Vihervasemmisto]]
 
<br>[[Vihervasemmisto]]
 
<font color="#789922">
 
<font color="#789922">
<br>>[[ÖYH MÖYH]]
+
<br>>ÖYH MÖYH
 
</font>
 
</font>
 
{{Tynkä}}
 
{{Tynkä}}
 
[[Luokka:Sanastoa]]
 
[[Luokka:Sanastoa]]
 
[[Luokka:Ylilaudalta lainatut meemit]]
 
[[Luokka:Ylilaudalta lainatut meemit]]

Nykyinen versio 13. elokuuta 2019 kello 14.06

Tilastoja, faktoja, analyyseja on vihertekstauksen muodossa esiintyvä meemipostaus, jota käytetään kun verrataan kahta tahoa toisiinsa. Meemillä implikoidaan toisen olevan rationaalisempi vedotessaan tilastoihin, analyyseihin ja faktatietoon. Meemipostausta käytetään usein väittelyn yhteydessä, kun halutaan todistaa oman kannan paremmuus.

Esimerkki

Halla-Aho
>tilastoja
>faktoja
>analyysejä

Vihervasemmisto
>ÖYH MÖYH