Ero sivun ”Uliuliuli” versioiden välillä

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
p (Käyttäjän Zarkusto Chauffeurston kämppä räjäytetään lähitulevaisuudessa ([[User talk:Zarkusto Chauffeurston kämppä räjäytetään lähitulevaisu...)
(Merkkaus: Palautettu takaisin)
 
Rivi 1: Rivi 1:
'''Uliuliuli''' on Jukka-Emil Vanajan tekemä laulu joka on laudoilla mielletty [[assburger]]eiden [[ulina]][[lanka|lankojen]] tiivistymäksi. Jatkuva "uliuli"-äänitiedostojen replytys purilaisten valitusviesteihin sai myös itse uliuli-laulun kehkeytymään meemiksi, joka poiki voitokkaan remix-langan Ylilaudan [[/epic/|eeppiseen]] sekä [[ulilauta|Ulilaudan]] perustamisen. Lanka on sittemmin kadonnut Ylilaudan Arkistosta, monen muun eeppisen langan kanssa.
+
'''Uliuliuli''' on Jukka-Emil Vanajan tekemä laulu, joka on laudoilla mielletty [[assburger]]eiden [[ulina]][[lanka|lankojen]] tiivistymäksi. Jatkuva "uliuli"-äänitiedostojen replytys purilaisten valitusviesteihin sai myös itse uliuli-laulun kehkeytymään meemiksi, joka poiki voitokkaan remix-langan Ylilaudan [[/epic/|eeppiseen]] sekä [[ulilauta|Ulilaudan]] perustamisen. Lanka on sittemmin kadonnut Ylilaudan Arkistosta, monen muun eeppisen langan kanssa.
 +
 
 +
Myös M83-yhtyeen kappaleesta "Midnight City" on erotettavissa ulinaa muistuttava osa, mutta kappaletta käytetään tässä tarkoituksessa huomattavasti vähemmän.
  
 
==Linkit==
 
==Linkit==
*[http://www.youtube.com/watch?v=NWZ3ev_FiAA Jukka Emil Vanaja - Uliuli Youtubessa]  
+
*[http://www.youtube.com/watch?v=NWZ3ev_FiAA Jukka Emil Vanaja - Uliuli] [[YouTube]]ssa
 +
*[https://www.youtube.com/watch?v=dX3k_QDnzHE M83 - Midnight City] YouTubessa
 
[[Luokka:Meemit]]
 
[[Luokka:Meemit]]
 
[[Luokka:Ylilaudalta lainatut meemit]]
 
[[Luokka:Ylilaudalta lainatut meemit]]

Nykyinen versio 8. kesäkuuta 2019 kello 13.40

Uliuliuli on Jukka-Emil Vanajan tekemä laulu, joka on laudoilla mielletty assburgereiden ulinalankojen tiivistymäksi. Jatkuva "uliuli"-äänitiedostojen replytys purilaisten valitusviesteihin sai myös itse uliuli-laulun kehkeytymään meemiksi, joka poiki voitokkaan remix-langan Ylilaudan eeppiseen sekä Ulilaudan perustamisen. Lanka on sittemmin kadonnut Ylilaudan Arkistosta, monen muun eeppisen langan kanssa.

Myös M83-yhtyeen kappaleesta "Midnight City" on erotettavissa ulinaa muistuttava osa, mutta kappaletta käytetään tässä tarkoituksessa huomattavasti vähemmän.

Linkit