Ero sivun ”Xyeet” versioiden välillä

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Ei muokkausyhteenvetoa
Ei muokkausyhteenvetoa
 
Rivi 3: Rivi 3:
:<code><cite>-Xyeet-nyymi</cite></code>
:<code><cite>-Xyeet-nyymi</cite></code>


'''Xyeet''' on 19.1.2016 syntynyt meemi, jossa [[AP]] kuvitteli keksineensä eeppisen läpän mutta sekoitti vasemman ja oikean, minkä seurauksena lanka suistui heti raiteiltaan hieman myöhempää [[diving gearit]] -lankaa muistuttaneella tavalla. Meemi jäi historiaan lähinnä sen vuoksi, että samoihin aikoihin saivat nyymit idean suuresta [[pakotus|pakotuksesta]]: nyymit sanoittaisivat, säveltäisivät ja pakottaisivat seuraavan kesäbiisin [[normo]]jen ja [[lammas|lampaiden]] fanitettavaksi ja "XYEET" olisi "artistin" nimimerkki. Biisin oli tarkoitus olla mahdollisimman kliseinen ja huonolaatuinen, toisaalta jotta tyhmät normot tykkäisivät siitä ja toisaalta jotta nyymi voisi jotenkin tuntea tämän vuoksi ylemmyydentunnetta normoja kohtaan. Vaikka biisin valmistuminen näytti hyvinkin epävarmalta, saivat nyymit raavittua kasaan jonkinlaisen tuotoksen, joka julkaistiin 5.2.2016. Biisistä ei tullut vuoden 2016 kesähittiä, kuten moni saattoi arvata. Monet myös arvelivat, että koko biisiprojekti oli itse asiassa virvoitusjuomateollisuuden [[mielipidevaikuttaminen|sissimainoskampanja]], sen verran väkisin pakotetulta vaikutti projektin "alkuinnostus".
'''Xyeet''' on 19. tammikuuta [[2016]] syntynyt meemi, jossa [[AP]] kuvitteli keksineensä eeppisen läpän, mutta sekoitti vasemman ja oikean. Tämän seurauksena lanka suistui heti raiteiltaan hieman myöhempää [[diving gearit]] -lankaa muistuttaneella tavalla.
 
Meemi jäi historiaan lähinnä sen vuoksi, että samoihin aikoihin saivat nyymit idean suuresta [[pakotus|pakotuksesta]]: nyymit sanoittaisivat, säveltäisivät ja pakottaisivat seuraavan kesäbiisin [[normo]]jen ja [[lammas|lampaiden]] fanitettavaksi ja "XYEET" olisi "artistin" nimimerkki. Biisin oli tarkoitus olla mahdollisimman kliseinen ja huonolaatuinen, toisaalta jotta tyhmät normot tykkäisivät siitä ja toisaalta jotta nyymi voisi jotenkin tuntea tämän vuoksi ylemmyydentunnetta normoja kohtaan. Vaikka biisin valmistuminen näytti hyvinkin epävarmalta, saivat nyymit raavittua kasaan jonkinlaisen tuotoksen, joka julkaistiin 5. helmikuuta 2016. Biisistä ei tullut vuoden 2016 kesähittiä, kuten moni saattoi arvata. Monet myös arvelivat, että koko biisiprojekti oli itse asiassa virvoitusjuomateollisuuden [[mielipidevaikuttaminen|sissimainoskampanja]], sen verran väkisin pakotetulta vaikutti projektin "alkuinnostus".


== Videoita ==
== Videoita ==

Nykyinen versio 31. joulukuuta 2021 kello 01.06

Kirjoita

>curry

Silleen että painatkin yhtä vasemmammalta näppäintä :Dd

-Xyeet-nyymi

Xyeet on 19. tammikuuta 2016 syntynyt meemi, jossa AP kuvitteli keksineensä eeppisen läpän, mutta sekoitti vasemman ja oikean. Tämän seurauksena lanka suistui heti raiteiltaan hieman myöhempää diving gearit -lankaa muistuttaneella tavalla.

Meemi jäi historiaan lähinnä sen vuoksi, että samoihin aikoihin saivat nyymit idean suuresta pakotuksesta: nyymit sanoittaisivat, säveltäisivät ja pakottaisivat seuraavan kesäbiisin normojen ja lampaiden fanitettavaksi ja "XYEET" olisi "artistin" nimimerkki. Biisin oli tarkoitus olla mahdollisimman kliseinen ja huonolaatuinen, toisaalta jotta tyhmät normot tykkäisivät siitä ja toisaalta jotta nyymi voisi jotenkin tuntea tämän vuoksi ylemmyydentunnetta normoja kohtaan. Vaikka biisin valmistuminen näytti hyvinkin epävarmalta, saivat nyymit raavittua kasaan jonkinlaisen tuotoksen, joka julkaistiin 5. helmikuuta 2016. Biisistä ei tullut vuoden 2016 kesähittiä, kuten moni saattoi arvata. Monet myös arvelivat, että koko biisiprojekti oli itse asiassa virvoitusjuomateollisuuden sissimainoskampanja, sen verran väkisin pakotetulta vaikutti projektin "alkuinnostus".

Videoita

Alkuperäisen Xyeet-langan parhaita paloja

Lopullinen versio Lantrinkii-biisistä