/jp/

Meemi.infosta
(Ohjattu sivulta /japanijutut/)
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Japanijutut-laudalla lurkkaajan ilme saattaa ajoittain näyttää tällaiselta.

/jp/, siis Japanijutut, on alalauta, joka sisältää älykästä keskustelua japanilaisesta kulttuurista, sekalaisista japanijutuista, coneista, cosplaystä sekä animesta ja mangasta - tai ainakin näin teoriassa. /jp/:hen ei kuitenkaan ole soveliasta postata lankoja animeista joita normaalit ihmiset olisivat joskus katsoneet, kuten Dragon Ball Z, Yu-Gi-Oh! tai Digimon, koska kirjoittamaton sääntö sanoo, että vain uusimmista pedofiili-, hikky- tai voimafantasia-animeista saa tehdä lankoja.

Ylilaudan /jp/

Ylilaudan /jp/ on suurelta osin yllä kuvatun kaltainen, tosin siellä keskustellaan suurelta osin suhteellisen perinteisistä animeista, kuten One Piece ja JoJo's Bizarre Adventure, eikä pedofiili-/hikkyanimeja juuri käsitellä.

Eräs Ylilaudan /jp/:n erikoispiirre on se, että siellä liikkuu myös suhteellisen paljon tyttönyymejä, lähinnä postaamassa itseään cosplay-langoissa ja haukkumassa muita tyttöjä rumiksi, lihaviksi, kusipäisiksi ja seksuaalisesti liian aktiivisiksi. Osasyy tähän voi olla se, ettei Ylilaudalla ole erikseen /cgl/:n kaltaista alalautaa lolitakulttuurille ja cosplaylle.

Historia

Ennen vuoden 2017 loppupuolta Japanijutut oli ollut jonkin aikaa nimeltään Anime. Sen jälkeen kun sinne alettiin siirtää Satunnaisesta kaikki animekuvia sisältävät paskapostaukset, alkoi /meta/:ssa ulinalankojen tulva, joiden vuoksi perustettiin /jp/ asialliseen Japani-aiheiseen keskusteluun. /jp/ sai samalla takaisin alkuperäisen nimensä.

Linkkejä