4chan Cup

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

4chan Cup virtuaalinen jalkapallotapahtuma jossa joukkueet ja pelaajat perustuvat 4chanin lautoihin. Pelit pelataan Pro Evolution Soccer videopelissä AI vastaan AI couch modessa. 4chan Cupin piti alunperin olla turnaus, jossa joukkueet ja pelaajat olivat videopelikonsoli aiheisia. Vähäisen kiinnostuksen takia joukkueet ja niiden pelaajat vaihdettiin 4chanin laudoiksi ja ensimmäinen 4chan Cup, silloin 4chan Board World Cup pidettiin Elokuussa 2011.

2012 alkaen 4chan Cup turnauksia on pidetty neljä kertaa vuodessa. Talvisin ja kesäisin pidetään Elite turnaukset, jotka ovat 4chan Cupin ensisijaiset kilpailutason turnaukset. Keväisin ja syksyisin pidetään Babby turnaukset, jotka toimivat karsintoina niitä seuraaville Elite turnauksille. Vuosisykli rikkoutui ainutlaatuisen kymmenvuotisjuhlana järjestetyn 64-joukkueisen 2021 4chan World Cupin takia, jonka ansiosta 2021 4chan Spring Babby Cup peruttiin.

Koska ylläpitäjät vihaavat kaikkea hauskaa, on 4chan Cup ja siihen liittyvä keskustelu kielletty kaikilta paitsi kolmelta 4chanin laudalta.

Ylilauta

Ylilaudan joukkueen aloituspelaajaat

Ylilaudalla jokaiselle virallisen cupin viikonlopulle on ollut oma seurantalanka /b/:ssä 2019 lähtien. Soosia?

Ylilaudalla on oma epävirallinen joukkue, joka on pelannut kaksi ottelua 4chanin /int/:iä ja /tv/:tä vastaan kevään 2021 epävirallisissa ystävyysotteluissa.

Ylilaudan omasta turnauksesta on ollut puhetta edellämainituissa seurantalangoissa ja hieman niiden ulkopuolellakin. Mahdolliselle "Yliscupille" on myös oma suunnittelulanka Pelit-laudalla.

Aiheesta muualla

4chan Cupin virallinen wiki