Aallon kylteri

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Aallon kylterin voi bongata esim. kansainvälisten finanssikeskusten kaduilta
Legendaarisen Martin Scorsesen ohjaama dokumenttielokuva Aallon kyltereistä

Aallon kylteri on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa opiskelevista käytetty nimitys.

Ylilaudan käyttäjien demograafissa ovat edustettuna monet nuoren aikuisen elämän murrosvaiheet ja täten useasti satunnaisessa ja /opiskelu/-alalaudalla törmääkin lankoihin, missä nyymit pohtivat tulevia koulutusvaihtoehtojaan. On aivan samantekevää mistä vaihtoehdoista lanka lähtee käyntiin, mutta lopulta se eskaloituu kiistelyksi mikä on "kultaisesta kolminaisuudesta" paras ala eli Kauppakorkea vs Oikeustieteellinen vs Lääketieteellinen. Näitä aloja pidetään yleensä lampaiden keskuudessa arvostetuimpina ja vaikeimpina päästä sisään.

Kauppakorkeakoulun opiskelijoita pidetään stereotypisesti snobeina, ylimielisinä pyrkyreinä ja yksityistäjinä. Ylilaudalla heitä piikitelläänkin tästä asiasta langoissa, mutta varsinkin syksyn 2014 aikana on alkanut toistuva äärimmilleen venytetty omahyväinen nimihomoilu jossa näitä stereotypioita karikatyyrisoidaan ikään kuin ne olisivat hyviä asioita. Kärkevistä vastauksista joiden loppuun lisätään "T: Aallon kylteri" on muodostunut vakiovastaus opiskelulankoihin. Monet raivonpartaalle saavat viestit ovat saaneet bumplimitit paukkumaan ja Ylilautaa selaavien opiskelijoiden verisuonet koholle eikä loppua ole näkyvissä.

On pohdittu ovatko tämän kaiken takana oikeasti vain itsekeskeiset Aallon kylterit itse vai onko kyseessä vain false-flag isku muiden alojen opiskelijoiden toimesta tarkoituksena ryvettää Aallon kyltereiden maine. Langoissa kyltereiden vastavoimaksi usein ilmestyy aina TuTalainen joka muistuttaa, että Suomen jokaisen suuryrityksen johdossa on diplomi-insinööri ja kylterit valmistuvat vain keittämään kahvia keskijohdossa. Usein tämä ohitetaan kyltereiden toimesta vain mainitsemalla Nokia ja sen kohtalo DI:n käsissä.

Muistettavaa

Mutta jotta totuus ei unohtuisi kerrataan faktat.

>Aallon kylteri tienaa enemmän kuin kukaan muu jo opiskeluidensa aikana
>Aallon kylteri käy jatkuvasti eeppisimmissä bileissä verkostoitumassa tulevien huippujohtajien kanssa
>Aallon kylteri vie kaikki 5/5 naiset muiden tiedekuntien nenien edestä
>Aalto on ainoa oikea kauppakorkeakoulu, böndekauppiksista valmistuvat kilpailevat tradenomien kanssa

Aallon kylterit ovat siis täydellisiä alfoja. T: Aallon kylteri

Katso myös