Aito

Meemi.infosta
Varoitus: Tämä artikkeli on pelkkää MAINOSTUSTA

Taistele huomiohuoria vastaan, älä anna huomiota.


”Homo kys ky, kys kys homo paskaperse homo hyppää Kokemäenjokeen”

-Aitosta luultavasti vuonna 2017 tehdyn kappaleen sanoitusta joka kuvaa usean nyymin yleistä reaktiota hänen tekemäänsä lankaan

”Mitä paskaa sä nyt äijä linkkasit älä pistä tällästä”

-Aito48 striimissään

Aito eli Aito48 on Porin seudulla asuva mielenterveysongelmainen nimihomo, joka postasi Ylilaudan /satunnaiseen/ ennen tiuhaan tahtia lankoja, joissa hän omaperäisella ja monia nyymejä ärsyttävällä kirjoitustyylillään muun muassa valitti "massasaastasta", ihaili Hitleriä ja postasi kuvia elämästään printattujen animekuvien, dakimakurojen ja natsisälän keskellä.

Aito avatarhomoili alkuun useilla eri mangojen ja visuaaliromaanien hahmoilla, mutta joskus vuonna 2019 hän alkoi näyttää naamaansa YouTube-kanavalleen ladatuissa vlogeissa. Alkuun Aiton tubettamiseen kuului myös kännissä ja muuten epävakaassa olotilassa tehdyt striimit, joissa hän muun muassa yritti saada rannettaan auki voiveitsellä kuitenkin saaden vähemmän verta vuodatettua kuin ensi itsetuhoisuuttaan poteva teinityttö. Kyseisistä striimeistä syntyi myös pari melko yleisesti käytettyä reaktioklippiä, joissa Aito kritisoi katsojiensa linkkaamaa materiaalia.

Nykyään (2022) Aito on tiettävästi lopettanut alkoholin, saanut parempaa hoitoa ja jopa pojuyden. Kännistriimaamisen lopetuksen seurauksena Aiton YouTube-kanava tosin ei ole kiinnostanut yhtään ketään, minkä seurauksena hänen nykyinen toimintansa laudoilla perustuu pääosin hänen YouTuben juutalaisen algoritmin hukuttaman kanavansa nostamiseen suosioon mainostamisella.

Katso myös

Linkit