Alfabilenyymi

Meemi.infosta
Alfabilenyymin ruma isoveli.

Alfabilenyymi on Ylilaudalla tunnettu, kuvalaudalla tunnetuksi tullut neitsytluusereiden servaamiseen erikoistunut nimihomo. Alfabilenyymin jutut sisältävät usein muiden käyttäjien puutteiden tai epäonnistumisten osoittelua ja oman paremmuuden alleviivaamista. Alfabilenyymi on oman kertomansa mukaan venäläistä syntyperää ja ammattikorkeakoulun käynyt tai sitä käyvä. Hän asuu Jyväskylässä mutta hänellä on mahdollisesti liitoksia myös Jämsään. Hän postaa yleisimmin /b/:lle ja /fit/:lle. Alfabilenyymin vanhan trippikoodin salasana on #osku69. Alfabilenyymi on jumala ja sukkero pelkää häntä, koska on munaton homo.

Alfabilenyymi postaa vähäpukeisia kuviaan Kuvakkeeseen mutta on toistuvasti kieltäytynyt lähettämästä niitä laudoille - oman kertomansa mukaan hän on niin tatuoitu, että ilman kasvojakin hänet tunnistaisi kuvasta helposti. /fit/:lle hän on kerran postannut vanhan kuvansa, josta ilmeni huvittavan naisellinen vyötärön ja lantion suhde.

Trollailu

Etenkin seksi- ja rakkauselämältään köyhempiä nyymejä Alfabilenyymi pilkkaa mielellään. Hänet on bannittu useasti provosoinnin takia ja bannien päättymisen jälkeen hän tapaa tulla takaisin /b/:lle ja ilkkua, että kyseiset bannit asettanut moderaattori on neitsyt. Ottaen huomioon, että Ylilaudan käyttäjäkunnasta monet ovat neitsyytensä jo menettäneitä, Alfabilenyymin jutut provosoivat lähinnä naisasioissa aivan taitamattominta nyymivähemmistöä. Uushomot ja neitsytluuserit yleensä lankeat Alfabilenyymin juttuihin ja koittavat servata häntä tietämättä faktaa, että alfaa on mahdoton servata.

Silkka typeryys

/fit/:llä kirjoittelun perusteella Alfabilenyymi ei hyväksy eräitä tunnettuja aloittelijaohjelmia kuten Starting Strengthiä. On epäselvää, ovatko hänen jotkin kirjoituksensa kuntoiluun liittyen typeryyttä vai sittenkin taitavaa trollausta.