Alfanyymi

Meemi.infosta

Alfanyymi on Turun miittikulttuurissa vaikuttava henkilö. Hän on äärimmäisen komean ulkokuorensa alla myös älykäs ja kaikinpuolin mukava ja rakastettava persoona. Hän aloitti miittailu-uransa vuoden 2011 syksyllä ja on ollut mukana siitä lähtien. Liikanimensä "Alfanyymi" hän sai muiden miittaajien toimesta, jotka eivät voineet olla huomaamatta hänen ylivertaista alfauttaan. Nykyisin Alfanyymi on saavuttanut ikonisen aseman alueen miittikulttuurissa ja päätynyt jopa eräänlaisen henkilöpalvonnan kohteeksi.

Alfanyymi miittikulttuurissa

Alfanyymi aloitti miittailun vuonna 2011 ja vakiinnutti asemansa alfauroksena hyvinkin nopeasti. Alusta lähtien miiteissä käyneet tytynyymit iskivät häneen silmänsä, eivätkä ole vuosien saatossa lopettaneet ihailuaan. Monet uudet miespuoliset miittaajat ensimmäisillä kerroillaan tuntevat kateutta ja katkeruutta Alfanyymin ylivertaisuudesta, mutta ennemmin tai myöhemmin huomaavat, että Alfanyymi on kaikesta huolimatta myös todella mukava jätkä, eli täydellinen ja todellinen alfa. Tiettävästi Alfanyymi on pannut jokaista alueen tytynyymiä, joitain jopa samaan aikaan, sekä suurta osaa Pohjois-Euroopan muusta naisväestöstä.

Alfanyymin alkuperä

Legendan mukaan Lokin surmattua Balderin mistelistä tehdyllä keihäällään, oli Odin muiden jumalten lailla murtunut poikansa kuolemasta. Odin hakeutui syrjään mietiskelemään ja suremaan erään järven rannalle, missä tapasi kauniin nuoren naisen. Nainen kertoi Odinille tulleensa järvelle hukuttautumaan, sillä koska hän oli aivan erityisen kaunis ja hurmaava ei hän kyennyt löytämään miestä, joka hänelle olisi kelvannut. Nainen ja Odin puhuivat koko illan ja viettivät lopulta yön yhdessä. Tästä kohtaamisesta sai alkunsa Alfanyymi

Alfanyymi osoitti jo lapsena jumalallista lahjakkuutta kaikessa mihin ryhtyi ja hänen nuoruusvuotensa olivat täynnä urotekoja. Alfanyymin 16. syntymäpäivänä kutsui Odin hänet hoviinsa pitoihin, joissa ilmoitti haluavansa Alfanyymin luokseen hallitsemaan muiden jumalien lailla. Näissä juhlissa Odin antoi Alfanyymille tämän jumalallisen nimen: "Nordin", joka tarkoittaa erityisen komeaa miestä. Alfanyymi oli kuitenkin puoliksi ihminen ja se maailma oli ainut, jonka hän oli oppinut tuntemaan. Hän kieltäytyi Odinin tarjouksesta ja palasi lopulta ihmisten pariin, mutta osallistuu yhä silloin tällöin jumalten juhliin tavatakseen isäänsä ja ystäviään.

Alfanyymi on perinyt isältään useita jumalallisia kykyjä, kuten tämän viisauden ja voiman. Osa Odinin jumalallisuudesta sekoittui Alfanyymin äidin piirteisiin ja näin ollen Alfanyymillä on myös yli-inhimillinen karisma sekä jumalainen ulkomuoto. Useat hänet tavanneet kertovat Alfanyymistä säteilevän jotain selittämätöntä ja kiehtovaa vetovoimaa. Tämä on hänen jumalallisuuttaan, jota ihmiset eivät kykene ymmärtämään tai selittämään, mutta jonka he yhtälailla tuntevat.

Alfanyymi luottamushenkilönä

Alfanyymi on kunnostautunut myös yhteiskunnallisen toiminnan vaikuttajana. Hän on yksi tunnetun Eliittikerhon perustajajäsenistä sekä tällä haavaa myös järjestön puheenjohtaja. Puheenjohtajana hän on pureutunut moniin vakaviin yhteisön ongelmiin ja ajanut läpi useita tärkeitä ja tarpeellisia muutoksia. Hänen kaudellaan Eliittikerhon tiloihin on hankittu mm. uudet samettipäällysteiset penkit, paksumpia ja laadukkaampia sikareita sekä jousikvintetti, joka soittaa kerhohuoneella kamarimusiikkia neljänä päivänä viikossa. Sunnuntaisin jousikvintettiä täydentää klarinetti ja musiikki vaihdetaan asiallisempaan malliin. Monista tiedusteluista huolimatta Alfanyymi ei ole suostunut kommentoimaan seuraavan kauden suunnitelmiaan, joskin monet uskovat hänen jatkavan Eliittikerhon puheenjohtajana hänen ylitsevuotavan suosionsa vuoksi.

Alfanyymi kulttuurin inspiraationa

Vuoden 2014 syksyllä Turkumiittilangassa käytiin jälleen kiivasta keskustelua miittien laadusta. Uusihomot vertasivat lähinnä kesän ja syksyn miittejä toisiinsa vanhahomojen keskittyessä pidemmän aikavälin tarkasteluun. Tämä deittilangoille tyypillinen banaali debatti sai kuitenkin lopun, kun tuntemattomaksi jäänyt henkilö postasi lankaan kappaleen, jonka oli tehnyt itse ja säästänyt. Kappaleen ohessa oli viesti, jossa postaaja kertoi ensimmäisen Turkumiittinsä vaikuttaneen häneen syvästi ja tästä kokemuksesta hän oli miitin jälkeisenä päivänä säveltänyt kappaleensa. Tiedosto oli nimetty osuvasti tällaista_on_turkumiiteissä.mp3. Teos käsitteli Turkumiittien tavallisia tapahtumia, mutta toi samalla esille tavallisen nyymin näkökulmaa jopa hieman J.R.R Tolkienin Taru sormusten herrasta -menestysromaania mukailevalla tarinallaan. Tavallinen mitäänsanomaton pieni henkilö lähtee pelokkaasti, mutta määrätietoisesti kohti suurta seikkailua, tapaa uusia ja erilaisia tuttavuuksia, himoitsee Aarretta ja löytää lopulta henkisen itsensä. Teos nousi nopeasti internetin hittilistojen kärkeen ja, kuten kaikki Alfanyymiin liittyvä, myös tämä oli seuraavan vuorokauden pakotetuimpia meemejä. Kappale on kuunneltavissa youtubessa osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=MH_LA8JostE

Pillugate

26.10.2014 Turkumiittilankaan postattiin video, jossa naispuolinen henkilö näytti kameralle paperilappua, johon oli kirjoitettu timestamp sekä teksti "<3 Alfanyymi <3". Tämän jälkeen tuntemattomaksi jäänyt henkilö alkoi videolla hyväilemään ulkosynnyttimiään. Moderaattorit poistivat videon seuraavana aamuna, sillä /d/ ei ole nsfw, mutta tähän mennessä nyymit olivat jo ottaneet videon talteen ja postanneet sen satunnaiseen, jossa asiasta nousi kohu. Ensimmäinen lanka saavutti bumplimitin varsin nopeasti, jolloin aihetta jatkettiin seuravassa langassa. Päällimmäiseksi asiaksi nousi videolla esiintyvän tytyn henkilöllisyyden selvittäminen, mikä osoittautui vaikeaksi, sillä kuka tahansa turkulainen tytynyymi saattoi olla postauksen takana. Monilla oli omat epäilynsä ja todennäköisimpien postaajien määrä karsittiin lopulta kolmeen turkumiittitytyyn, joskin todisteet olivat hyvin vahvasti ristiriidassa keskenään jokaisen epäillyn kohdalla. Oman ryhmänsä keskustelussa muodostivat nyymit, jotka uskoivat videon tytyn olevan joku ennestään tuntematon ja miiteissä käymätön.

Lopulta tilanne ratkesi, kun moderaattorit puuttuivat peliin ja langat yhtäkkiä katosivat. Syyksi tähän saatiin pyyntö videon alkuperäiseltä omistajalta, joka hetken kuluttua postasi selityksenä Turkumiittilankaan, josta kaikki oli saanut alkunsa. Postaajan mukaan videon piti olla vain hauska rölli, jonka hän olisi seuraavassa miitissä paljastanut, mutta mopo oli karannut käsistä niin pahasti, että nyymien keskenäisessä syyttelyssä moni viaton oli joutunut silmätikuksi. Ymmärtäessään, että nyt liikuttiin vahvasti lain rajoilla, hän oli pyytänyt moderaattoreita poistamaan langat. Lopullisen päätöksen tapaukselle antoivat alkuperäisen, kokonaisen ja täydellä resoluutiolla kuvatun videon tiedot, screenshotit ym. todisteet, jotka myöhemmin postattiin satunnaiseen. Postaajan mukaan videolla esiintynyt tyty ei ollut kukaan turkumiiteissä käyneistä tytyistä. Viljamin veljet laskivat langassa pikseleistä todisteet paikkansapitäviksi ja koko kohu unohtui yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin, joskin jotkut salaliittoteoreetikot kieltäytyivät myöntämästä tulleensa röllätyiksi vedenpitävien todisteiden jälkeenkin ja uskoivat yhä videon olleen joko lähetetty ulkoavaruudesta tai illuminatin juoni.

Langat keräsivät yhteensä ennen poistumistaan n. 10 000 katselukertaa, sekä lähes 800 viestiä. Tähän asti yksityisyyttään tarkasti varjellut Alfanyymi ajautui tapauksen myötä koko kansan tietoisuuteen ja ihailun kohteeksi.

Kuvia

Alfanyymi aiheuttaa usein keskustelua miittien jälkeen