Aligersantti Spurdo

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Tämä artikkeli käsittelee meemiä. Jos etsit Huumepeikon perustamaa Facebook-sivua, katso artikkeli: Aligersantti Spurdo & Gumppanit.
Aligersantti Spurdo valmistamassa sissimuonaa
Luokanvalvoja Spärde

Aligersantti Spurdo on 19. heinäkuuta 2011 kehittynyt meemi, joka lyhyesti sanottuna on kieroutunut yhdistelmä spurdoilua ja inttijonneilua. Aligersantti Spurdo-piirros perustuu "tuntuu höpöltä mies" -sammakkopiirroksesta väännettyyn spurdoversioon, joka on paljon vanhempi tuotos ja jo vakiintunut meemi mm. Krautchanissa. Englanninkielisissä postauksissa meemistä on myös käytetty nimeä Gorporal Spurdo ja sitä pakotettiinkin massiivisesti Krautchanissa miltei reaaliajassa verrattuna Ylilaudalla sijainneeseen alkuperäiseen lankaan.

Meemin olemukseen kuuluu :D -hymiön yltiöpäinen käyttö ja tietyissä kohdissa soinnittomien konsonanttien korvaaminen soinnillisilla, esim: K => G, P => B ja T => D.

Jonnet eivät ole käyneet armeijaa, eivätkä siten hyvin todennäköisesti ymmärrä Aligersantti Spurdo -huumoria eivätkä muutakaan inttiläppää; näin ollen Aligersantti Spurdon lollaaminen implikoi, että lollaaja on hyvin todennäköisesti käynyt armeijan ja on siten täysi-ikäinen.

Spin-offit

Aligersantti Spurdo sai lyhyen ajan sisään monta vastinetta erilaisista aiheista: Luokanvalvoja Spärde keskittyy koulumaailman haasteisiin, Gonstaapeli Sbärdö vitsailee poliisiaiheisista jutuista ja Lugiolainen Spörge työskentelee Siwan kassalla.

Bastori Börje Spurdictus XDI
Spördeperhe
Spurdorolli

Katso myös

Linkit

Hullunhauskoja kuvia "meemistä"

Luokanvalvoja Spärde -galleria