Animenormoista ulisija

Meemi.infosta
Varoitus: artikkeli tai sen kohde on erittäin ASSBURGER

On siis suositeltavaa kääntyä jo tässä vaiheessa 360 astetta pois!


Animenormoista ulisijan lankoja helmi-maaliskuulta 2018

Animenormoista ulisija eli suurtaitelija eli gayteilija on henkilö, joka kärsii vakavasta lihapitoisten sämpylöiden liikakasvusta pakaroidensa välissä ja postaa toistuvasti samoja lankoja joka päivä. Aiemmin (2010-luvun viimeisinä vuosina) hän postasi Ylilaudan /b/:hen mm. niin sanottuja rakas ;__; -lankoja ja vaati animen kieltämistä (postaten samalla itse anime- ja touhoukuvia). Animen tultua bannatuksi /b/:stä hän siirtyi Animesatunnaiseen, missä postasi lankoja mm. animeaamuvuoroista, omasta alkoholismistaan, asunnottomuudestaan, hikkyydestään ja ns. animenormoista, jotka hänen mukaansa pilasivat lautakulttuurin. Nykyään häntä näkee Ylilaudalla vähemmän ja enemmän Northpolessa.

Alla olevaa alun perin animehormoista ulisijan häiriintyneen mielen luomaa analyysiä yllä mainituista animenormoista on postailtu laudoilla aika ajoin.

”Animehomoja vaivaa hyvin usein jonkinlainen sosiaalinen jäykkyys. En oikein osaa selvästi sanoa mistä se saattaisi johtua, mutta animenormoilla on myös tämä sama ongelma. Ehkä ovat vain vammaisia normoja kaikki.

Kyllähän sen helposti huomaa kuinka usein animehomot ja sittemmin animenormot usein tuntuvat töksäyttelevän omahyväisiä, vammaisia mielipiteitään. Jokin animessa on mikä saa tietynlaiset mulkkupersoonat sille persoiksi. Onko se autismi? En jaksa uskoa. Onko se koulukiusaaminen? Kiusattiinko näitä ihmisiä ja siitä johtuen ovat rakentaneet jonkinlaisen "vittuiludefenssin" itselleen? Mistä se johtuu?

Klassiset animehomot ja nykyiset animenormot jakavat tämän saman luonteenpiirteen. Olen sen huomannut. Ehkä klassiset animehomot olivatkin animenormoja alkuajoista lähtien. Ehkä he todella olivat normoja vaikka eivät sitä itse vielä ymmärtäneet. Ehkäpä tämä kusipäisyys johtuu vain heidän normoudestaan.

No miten klassinen animehomo voi olla normo? Ehkä he tietyllä tasolla ovat aina olleet mulkkunormoja, mutta kiusaamisen ja muun takia eivät ole muutoin uskaltaneet erityisemmin harrastaa kusipäisyyttä, kuin vasta laudoilla. Toisin sanoen he olivat aina normoja, mutta huonompia normoja. No, jossain vaiheessa animenormoudesta tuli uusi normi ja näiden animehomojen mulkkuus ja kusipäisyys saavutti aivan uusia sfäärejä tämän johdosta. Aivan kuin heille olisi vihdoinkin annettu lupa olla sitä mitä he oikeasti ovat: mulkkuja, kusipäitä. Ja jos joku sanoo vastaan niin hän on kiusaaja. Tästä huolehtivat heidän mulkkukaverinsa, heidän kusipää kaverit, jotka ovat aivan samanlaisia kuin he ovat. No, mulkut on hyvässä seurassa keskenään, eihän kukaan ole mulkku jos kaikki on mulkkuja eikä kukaan kusipää kusipäiden seurassa.”

-Animenormoista ulisijan ajattelu tiivistettynä