Apu apustaja

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
PakkoNatsi.jpg Varoitus: Tämä meemi saattaa olla PAKOTETTU

On siis erittäin suositeltavaa, että käännyt 360 astetta pois!

apu apustaja (tunnetaan myös nimellä "vammapepe")

”mittä oimkekin selisttät ei apu sanmako o peeppe”

-Apu apustaja nyymin luultua tätä Pepeksi


Apu apustaja on äärimmäisen pakotettu mspaint-taiteeseen perustuva meemi Ylilaudalla.

Erilaisia Apu apustaja -luomuksia varten on tehty useita lankoja, ja yksi on jopa päätynyt eeppiseen.

Alkuvuodesta 2017 oli Ylilaudan Satunnaisessa animenvastaisuus kärjistynyt niin, että animen postaaminen oli monta viikkoa kokonaan kielletty. Monet animenvihaajat olivat alkaneet pitää apustaja-meemiä jonkinlaisena animen vastakohtana, joten animeaiheiset apustajat saivat aikaan huomattavaa perskipua animenvihaajien keskuudessa ja olivat hyvä tapa postata animea Satunnaiseen postauskiellosta huolimatta.

Alkuperä

Vuonna 2013 eräs nyymi koki tarpeelliseksi dokumentoida laudalle mitä ruoka-avustuksia hän sai. Langat avattiin usein jonkin ponin kuvalla ja tekstillä, joka oli muotoa "Ruoka-avustus tänään: (ruoan ja lisukkeiden nimet)".

Pian alkuperäisten ruoka-avustus lankojen alkamisen jälkeen nyymit kokivat tarpeelliseksi tehdä niistä parodialankoja, joissa vitsailtiin siitä, kuinka sosiaalisesti kyvyttömät ihmiset vastaanottivat ruoka-avustuksia. Nämä langat alkoivat aina huonosti piirretyllä kuvalla jostain animehahmosta sekä CAPS-LOCK POHJASSA KIRJOITETULLA TEKSTILLÄ jossa kerrottiin päivän ruoka-avustuksista, tai muista AP:n keksityistä toilailuista (näihin sisältyi usein ruoka-avustajan pureminen tai waifun lukitseminen kellarikomeroon).

Apu apustaja-pakotus sai alkunsa siitä kun kolmas nyymijoukko keksi alkaa tehtailemaan omia ruoka-avustus lankoja. Nämä langat alkoivat usein tekstillä, joka oli kirjoitettu ns. "spurdokieltä" muistuttavalla, mutta enemmän kehitysvammaisen puhetta muistuttavalla tyylillä. Kuvina langoissa oli usein kerrossängystä roikkuva pepe josta pian kehitettin uusi versio, joka tunnetaan nykyään nimellä Apu apustaja.

Tarkkaan ottaen kuvissa esiintyvä sammakkohahmo on apustettava, jota apu apustaja käy apustamassa; meemin syvällisyys kuitenkin paljastuu, kun ymmärtää, että apustaja itse on myöskin kehitysvammainen sammakko. Näin ollen apustajien yhteiskunnassa kaikki sammakot ovat kehitysvammaisia ja apustavat toisiaan.

Kuvia