Astraalitili

Kohteesta Meemi.info
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Astraalitili on Ylilaudan tarjoama tili, joka muistuttaa erittäin paljon kultatiliä ominaisuuksiltaan. Astraalitilistä on niukasti tietoa, ja sen hankkiminen on erittäin vaikeaa. Näin estetään erityisominaisuuksien pääsy vääriin käsiin. Ylläpito on vahvistanut Astraalitilin olemassaolon, mutta niitä on kuitenkin jaettu vain harvoille ja valituille. Astraalitilistä on esitetty todisteena screenshotteja. On kuitenkin otettava huomioon ylläpidon lähiaikojen "trollailut", joten Astraalitilin olemassaolosta ei ole täyttä varmuutta.

Tietoa Astraalitilistä

Erityisominaisuudet

Astraalitilillä on huhun mukaan samat ominaisuudet kuin kultatilillä, ja lisäksi joitakin muita salaominaisuuksia. Vahvistettuna ominaisuutena on pääsy uudelle /astraali/-alalaudalle.

Hankkiminen

Ylläpito laittoi 3.7.2012 viestin,jossa luvattiin Astraalitilin avain käyttäjille,jotka päivittävät sivun klo 00:00 sinä päivänä, kun Hayleyn komeetta on lähimpänä aurinkoa. Väite siitä, että avaimen saamiseksi pitäisi lurkata päivänä, jolloin Hayleyin komeetta on lähimpänä aurinkoa, on kuitenkin paskapuhetta, koska kyseinen päivä olisi vuonna 2061. Astraalitili on uusi Kultatilin tapainen tili, jonka ominaisuuksista ja saamisesta on vielä hyvin niukasti tietoa. Astraalitilin voi hankkia samalla menetelmällä kuin kultatilin, mutta sen saaminen on harvinaisempaa. Kultatilitokenin saamismahdollisuus on oli 1/15000, Taas Astraalitilitokenin 1/∞