Bora

Meemi.infosta
Varoitus: Tämä artikkeli on pelkkää MAINOSTUSTA

Taistele huomiohuoria vastaan, älä anna huomiota.


”No olen sellainen ihminen joka tykkää provosoinnista. Kuitenkin teen tätä myös siksi että tykkään todella paljon huomiosta.”

-Bora 14. kesäkuuta 2018 klo 15:42:33, Ylilauta, viesti 84385601

Bora (s. 1999) on Ylilaudalla vaikuttava nimihomoileva ja selfpostaava virolainen raksatyöläinen, joka luulee olevansa nainen nimeltä Noora. Hän itse väittää olevansa transsukupuolinen, mutta tämän omista puheista tulee liki ilmiselvästi julki se, että hän kärsii tosiasiassa autogynefilia-nimityksellä tunnetusta seksuaalisesta vinoumasta, jossa henkilö saa seksuaalista tyydytystä kuvitellessaan itsensä vastakkaisen sukupuolen edustajaksi – Boralla tämä ilmenee muun muassa omista (hormoneilla aikaan saaduista) rinnoista kiihottumisena.

Bora teki ensiesiintymisensä laudalla vuonna 2017. Hän postaili suurimmaksi osaksi kuvia omasta pärstästään ja huonosti hoidetuista pitkistä hiuksistaan sekä avautui toistuvasti siitä, miten oli hankkinut laittomasti naishormoneja. Viimeistään maaliskuuhun 2018 mennessä hän oli kerännyt laudalla ympärilleen joukon läähättäviä luusereita, joiden päällimmäisenä tavoitteena oletettavasti oli päästä tyhjentämään kassinsa hänen peräsuoleensa. Samanaikaisesti suurin osa nyymeistä ei voinut sietää Boran itsensä pakottamista kaikissa mahdollisissa langoissa. Tilanne jatkui samana usean kuukauden ajan Boran saadessa toistuvasti banneja laudalle sekä valehdellessa yhdessä vaiheessa lopettavansa Ylilaudan käytön.

26. lokakuuta 2018 nimihomo Triplaparta loi vitsillä Discordiin rinkirunkkaus-keskusteluryhmän, jonne kutsuttiin iso osa Ylilaudan nimihomoja, mukaan lukien Bora. Bora sai ryhmässä modeoikeudet ja aloitti myös siellä itsensä pakottamisen pyytäen muun muassa kanssanyymejään kommentoimaan ns. tytyääntään (falsetissa puhumistaan). Ryhmään kuului myös ns. F60.3-tytynyymi, joka lopulta paljasti Boran häiriköineen ja doxanneen häntä jo pitkään. Lisäksi F60.3-tytynyymi ja eräät muut nyymit ilmoittivat Boran transpoliklinikalle Boran itsemurhauhkauksista ja muista asioista, jotka voisivat estää tämän transsukupuolisuus-diagnoosin saamisen.

10. marraskuuta 2018 Sopsy esti väliaikaisesti Elisan mobiilinetistä postaamisen laudalle ilman vähintään vuorokauden vanhaa käyttäjätiliä tai kultatiliä Boran jatkuvan spämmäyksen vuoksi. Bora postaili kuitenkin edelleen laudalle aika ajoin oletettavasti PIA-noodin kautta, tosin tämän viestit poistuivat yleensä suhteellisen nopeasti bannien myötä. Boran laudan toiminnan häiriköinnistä on tehty kyttä juttu, minkä lisäksi Bora uhkasi itse tehdä rikosilmoituksen, jos häntä estetään postaamasta laudalle.

Kuvakaappaus Northpolelta

Myöhemmin Bora on alkanut narkkariksi ja pseudointellektuelliksi sekä mahdollisesti yrittänyt itsemurhaa, minkä jälkeen hän on kadonnut. Lisätietoja oikealla olevassa kuvassa.

4. syyskuuta 2021 Bora vieraili LEVELI-podcastin suorassa lähetyksessä.

Mediaa

Oheisten kuvien lisäksi Borasta on olemassa myös ainakin yksi video, jossa hän työntää dildoa peräreikäänsä. Lukijoiden verkkokalvot säästääksemme emme näytä niistä tässä vilaustakaan, mutta kiinnostuneet voivat kokeilla googletustaitojaan.

Pastaa

”[Boran powerword] oli löysäkasvoinen, neitsyt mies. Tytyily aloitettiin häthätää yksinkertaistakin yksinkertaisempien, Kiinasta tilattujen lääkkeiden ja huomiohuoraamisen ympärille (Bora osasi hädintuskin lautakulttuurin alkeet) ja kuviksi valittiin punaisen perseen dildotuksen ohella samat kuvottavat kuvat kerta toisensa jälkeen. Suosiota olisi tuskin tullut, ellei osa nyymeistä olisi niin epätoivoisia, että ihailisivat vaikka peruukkiin puettua koiraa, jos se suostuisi vastaamaan heidän viesteihinsä. Valitusta ja vihaviestejäkin kuului, mutta Boran ainoa tapa käsitellä asiaa oli vastata jokaiseen viestiin jotain tyhjänpäiväistä, eikä hän ymmärtänyt ihmisten olevan tosissaan sanoissaan. Loppujen lopuksi tämän "Suomen epätoivoisimman jonnen" ainut ansio lienee se, miten monta nyymiä hän onnistuikaan suututtamaan.”

-yleisen "pastatemplaten" mukaan