Cyberman

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Cyberman tietokoneensa ääressä

Cyberman eli Ari Kivikangas on sittemmin lakkautetusta CybermanShow-nimisestä nettiradiosta tuttu internet-persoona, jonka harrastuksiin kuuluu mm. koululaisten kuvaaminen ja ylilautalaisten haukkuminen. Cyberman on noin 45-vuotias oikeasta elämästä vieroittunut niin läski äijä. Cybermanilla on nykyään myös kissa nimeltä Catti.

Meemin synty

Kesällä 2011 Ylilaudalle postattiin CybermanShow:n nettiradio-linkki ja hänet ristittiinkin nopeasti Ylilaudan kuninkaaksi. Hänestä kuitenkin alkoi paljastua uusia ulottuvuuksia, kuten esimerkiksi hänen kouluvideonsa, joista kehittyi pienimuotoinen "joo mee pois" -meemi. Cyberman oli aluksi innoissaan nyymeiltä saamastaan huomiostaan, mutta ajan kuluessa hän alkoi kutsua ylilautalaisia YouTube-kanavallaan imbesilleiksi.

Videoita


Cybermanille soitettiin ambulanssi yöllä 1.7.2012.

Kuoleman porteilla

Cyberman sai hengenvaarallisen epileptisen grand mal -kohtauksen kesken livestreamin 19. helmikuuta 2014, jolloin katsoja soitti paikalle ambulanssin. Streamilta näkyy kun hoitohenkilökunta vie hänet hoidettavaksi. Lääkärit onnistuivat kuitenkin palauttamaan Cybermanin tajunnan ja aivotoiminnan.

Linkit