Eiåssrsjuu

Meemi.infosta
Alkuperäinen Eiåssrsjuu-piirros

Eiåssrsjuu on pieni ja keinotekoinen meemi, joka syntyi viimeistään vuoden 2013 maaliskuussa. Meemi sai alkunsa langassa, jonka tarkoitus oli luoda uusi meemi: AP pyysi nyymejä postaamaan yksittäisiä kirjaimia, joista 10 ensimmäistä muodostaisi meemin nimen. Kun nimi olisi tiedossa, ensimmäinen lankaan postattu piirros olisi meemin kuva (sääntönä lieni myös, että piirrokseen olisi kirjoitettava meemin nimi).

Kuten arvata saattaa, nyymit postasivat tahallisen epäyhteensopivia kirjaimia ja mitäänsanomattoman paint-piirroksen. Uutta meemiä muunneltiin jonkin verran ja pakotettiin ulkomaisille laudoille, joiden arkistoihin se jätti jälkiä; tiettävästi varhaisin arkistoitu postaus on 4chanin /v/ -laudalta 11. maaliskuuta 2013. Meemiä pakottiin ulkomaalaisille laudoille jonkin verran myös vuonna 2016.

Eiåssrsjuu on jäänyt historiaan harvinaisena meeminä, jota kuitenkaan ei jostain syystä ole koskaan kokonaan unohdettu. Kulahtaneeksi ei tätä meemiä voi sanoa, koska se ei ole kärsinyt liiasta huutelusta missään vaiheessa. Meemin piirroskuva on samantapainen kuin monet sen syntyhetkellä suositut meemipiirrokset, esimerkiksi rageface, trollface ja wojak, muttei imitoi niitä suoraan.

Suunnilleen samaan tapaan kuin Eiåssrsjuu sai alkunsa myöhemmin Cöhvwezd -meemi.

Variaatioita

Katso myös

Linkkejä

Tiettävästi varhaisin arkistoitu lanka, johon Eiåssrsjuu on postattu