Gorianderi

Meemi.infosta
Ainoa ulkonäöstä hinttaava kuva Gorianderista

Gorianderi on Ylilaudalla liikkuva nimihomo. Hän on jonne, joka postaa aktiivisimmin viikonloppuisin, mutta hänet voi spotata todennäköisesti arkisinkin. Hänet tunnistaa käyttämästään Spurdo-tagista. Hän on myös Automaattispämmin kehittäjä. Hänellä uskotaan olevan jokin yhteys Korianteriin. Gorianderin saattaa usein nähdä viljelemässä pastoja, tai ihan vain spämmäämässä tavaraa koneellensa ladatusta, mittavasta meemivarastostaan. Hän on myös Animen suurkuluttaja, ja hänet näkeekin usein servailemassa animeheittereitä. Hän eroaa kuitenkin monesta animen katsojista siinä mielessä, ettei hän ole Hikky tai Pedofiili.

”Vituttaakos nyymiä kun muilla sentää löytyy elämäs asioita joista nauttii kun taas ite istut jossai hikiluolas kirjottelemas sammakkolaudalle, hankkisit nyt sen elämän ja menisit vaik panohommiin. Niin mä ainaki tekisin:D”

-Gorianderin vastaus animeheitterille


Tietoa Hepusta

Gorianderin liitymisajasta Ylilaudalle ei ole kovinkaan tarkkoja tietoja, mutta hän on liittynyt sivustolle todennäköisesti vuoden 2021 lopulla. Hän ei kuitenkaan ole todennäköisesti näyttänyt nimimerkkiään heti alussa. Hänellä tiedetään olevan Youtube-kanava, jonka nimeä tai linkkiä ei ole tiedossa.

Hän nauttii energiajuomista kuten tavanomaisen jonnen kuuluukin. Hän postailee silloin tällöin Ylilaudalle kuvia juomistaan, kuten oheisessa kuvassa.

Kesä, kärpäset ja raikas ES.

Ainoa juomansa pahanmakuinen energiajuoma kertomansa mukaan on suomalainen BeSharp, jonka on ilmaissut laudalla olevan "hirveetä kuraa". Hänet myös tunnetaan jossain määrin hänen Gesgiyön Spurdoilulangoistaan. Hän nauttii myös läskeille vittuilusta Yliksellä, kuten Ponpulalle.