Sinä tulet syömään ötököitä

Meemi.infosta
(Ohjattu sivulta Great Reset)
Klaus Schwab, jonka ympärille meemi on rakentunut
Taiteilijan näkemys Great Resetin jälkeisestä yltäkylläisyydestä, promptattu Bingillä Norman Rockwellin tyyliin

Sinä tulet syömään ötököitä (alk. you will eat ze bugs) on 4chanissa vuonna 2020 syntynyt meemi, joka on viittaus pandemian kurittamaa maailmantaloutta World Economic Forumin visioissa korjaavaa "Suurta nollausta" ("Great Reset") esittelevään dystooppiseen Twitter-julkaisuun. Sen mukaan tulevaisuudessa ei kukaan omista mitään ja on silti onnellinen ("you will own nothing and you will be happy"). Lautakulttuurissa Great Resetin päällimmäiseksi merkitykseksi nousi kuitenkin ötököiden syömisen pakottaminen, mikä rehellisyyden nimissä ei koskaan ole ollut valtavan keskeinen osa World Economic Forumin visioita. Samaten Klaus Schwab, World Economic Forumin perustanut saksalais-sveitsiläinen taloustieteilijä ja insinööri, on meemeissä pelkistetty ötököiden syöntiä pakottavaksi liskosedäksi. Foliohattujen psykoositeorioissa Great Reset tarkoittaa koronaviruspandemian varjolla tehtävää yhteiskunnan mullistusta kohti uutta maailmanjärjestystä. Tämä toimi pohjana meemille, jossa usein vihertekstattuna kuvataan asoita, jotka tulevat tapahtumaan.

Touko-kesäkuussa 2022 uutisoitiin useammasta tapauksesta, joissa hernekeittopurkeista oli löytynyt hyönteisiä. Tämä luonnollisesti herätti nyymikunnassa huvitusta, ja tapauksen meemeiltiin olevan Klaus Schwabin jeccu tuoda ötökät ruokapöytään keinolla millä hyvänsä.

”Upea jekku kyllä Klausilta. Kuumottele eka kaikki häppenerit ostamaan vitusti hernekeittoa NWO/WW3/Pandemia kuumotuksilla ja sit laitatkin hernekeittöön ötököitä. Vain saksalainen pystyy harrastamaan näin insinööritasoista julmuutta”

-Nyymi Klaus Scwabista 4.5.2022, kun hernekeittopurkeista oli löytynyt kuoriaisia


Esimerkkejä meemin käytöstä

Tyypillinen kopiopasta

>Sinä tulet ottamaan rokotteen
>Sinä tulet ottamaan rokotepassin
>Sinä tulet syömään ötököitä
>Sinä et tule omistamaan mitään
>Sinä tulet olemaan onnellinen

Esimerkkejä meemin luovasta soveltamisesta

>Sinä tulet keräämään tageja
>Sinä tulet imemään Sopsyn kyrpää
>Sinä tulet tuntemaan myötähäpeää
>Sinä et tule lopettamaan lurkkausta
>Sinä tulet olemaan onnellinen

>Sinä tulet lukemaan rurulankoja
>Sinä tulet tykkäämään Rurusta
>Sinä tulet postaamaan Rurua
>Sinä et tule välttämään banneja
>Sinä tulet olemaan onnellinen

Schwab-meemeilyä

Linkkejä