Hasanat

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Hasanat Hossein Al-Hadi (s. 1995) on henkisesti 6-vuotiaan tasolla oleva irakilaissyntyinen entinen ask.fm-huomiohuora. Hasanat tuli nyymien keskuudessa kuuluisaksi helmikuussa 2014 jaettuaan jonkun hänen kaverinsa luomaa "STOP YLILAUDALLE!!" -adressia (sittemmin poistettu), jossa vaadittiin Ylilaudan sulkemista. Adressi sai hetkessä tuhansia allekirjoituksia, joista suurin osa oli Kalle Havumäeltä, Hitleriltä, Jenna A:lta Riihimäeltä, Stalinilta jne. Ylilaudan ylläpito alkoi trollaamaan Hasanatia ja laittoi /b/:n piilotetuksi – tosin kun laudan alakulmasta löytyvää salami-linkkiä painoi, ilmestyi /b/ taas näkyviin.

Hasanatista ei ole kuulunut mitään enää pitkiin aikoihin yllä mainitun episodin jälkeen, ja suurin osa hänen sosiaalisen median tileistään on poistettu. Vahvistamattomien huhujen mukaan hän olisi nykyisin naimisissa ja palannut Irakiin.

Hasanatin uroteot

Hasanat on tehnyt useita rikosilmoituksia. Harva (jos mikään) hänen tekemistä ilmoituksistansa on kuitenkaan johtanut tutkintaan/saatu selville. Todennäköisesti jopa poliisit naureskelevat tämän rikosilmoitusten määrälle. Kuitenkin hän on uhkaillut muita mm. tappamisella. Hän kertoo auttavansa kiusattuja, mutta todellisuudessa hän haukkuu itse muita, etenkin jos joku on eri mieltä hänen kanssaan. Kerran hän kritisoi 9-vuotiasta YouTube-käyttäjää Emmiprp:tä siitä, kun tämä sanoi itseään lesboksi. Hänen mielestään siis 9-vuotiaan pitäisi ymmärtää mitä tekee, vaikka hän on itse aikuinen eikä todellakaan tiedä mitä tekee. Ainut tilanne jossa hän teeskentelee auttavansa kiusattuja on jos joku tulee suruhymiöin hänen askiinsa avautumaan ja hakemaan sääliä.

Hasanatin maailmankuva

Hasanatin mielestä hänen mielipiteensä ovat absoluuttisia totuuksia ja kaikki muu on ripulia. Hasanatin mielestä hänellä on oikeus mielipiteisiin, kuten hänellä onkin, mutta muilla ei ole oikeutta omistaa (ainakaan negatiivista) mielipidettä hänen mielipiteistään. Hasanat vihaa homoseksuaaleja ja islam on hänen mielestään ainoa oikea uskonto. Hän vihaa suomalaisia ja suomalaisten pitäisi hänen mukaansa häipyä Suomesta. Totuuksia ja mielipiteitä hän väärentelee itsestään muiden mieltymysten mukaan ja kiistää kaikki faktat itsestänsä, että tulisi suosituksi.

Hasanatin kaverit ovat tai olivat suurin osa muita muslimeita tai kehitysvammaisia. Usein hänen ask-bionsa ja nimensä olivat mitä naurettavimpia. Esim. hän on kertonut näin kerran: "tuleva Miss Suomi 2014, luultavasti myös 2015". Myös mallikuvia ja nimikirjoituksia hän on väittänyt jakelevansa, joka todellakin on täyttä puhdasta paskaa. Hän on tehnyt uuden ask-käyttäjän noin kahdeksan kertaa, koska häntä on haukuttu liikaa. Useimpiin hänelle esitettyihin kysymyksiin hän vastaa yksinkertaisesti toteamalla "turpa kiinni".

Linkit