Homma

Kohteesta Meemi.info
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Astrid Seal.png Varoitus: Tämän artikkelin kulttuuri on RIKASTETTU

Jos olet hommahopo, on erittäin suositeltavaa, että käännyt 360 astetta pois!


Hommafoorumin maskotti Homma Hopo

Homma on hieno maahanmuuttokriittinen ja roturealistinen keskustelufoorumi ja "kansanliike". Hommalaisilla on oma puolue nimeltään Muutos 2011 Perussuomalaiset. He erehtyvät usein KuvalaudalleYlilaudalle valittamaan maahanmuutosta tai muuten PUOLLUSTAMAAN ISÄM MAATA. Hommahopot harrastavat shoppaamista, rölläämistä erilaisissa vaaleissa ja nettiäänestyksissä sekä "spam and destroy" -operaatioita. Kerran hommalaiset hyökkäsivät Drawballiinkin. Hommalaisille mieluisin alalauta on perinteisesti ollut /pol/, jonka keskustelut käydäänkin yleensä vastakkainasettelulla Homma vs. kommunismi/vihreys/libertarismi/yms. Hommalaisten mestari on Jussi Halla-aho ja sen päävastustaja on Astrid Thors.

” SUOMI SUOMMALLAISILLE, ISÄM MAA! OLEN ISÄM MAAN PULLUSTUJA JA PUOLLUSTAN ISÄM MAATANI HENKEEN JA VEREEN! -95 NEVÖR FÖRGET!! I-SÄM-M-MAA!”

-Hommalaisen vastaus kysyttäessä maahanmuutosta


Ammattilaisjuomaraha: Hommahoporyhmän tyhmimpiä alalajikkeita vastaan kannattaa vetää juntti-, idiootti- tai rasistikortti sen ollessa mahdollista, oli se sitten aiheellinen tahi ei (yleensä se on). Tämä takaa yleensä peppukipeyden hommalaiselta ja kenties jopa tämän isommilta tovereilta, jolloin voit vetää tyylikkäästi U mad -kortin ja nauraa muiden nyymien kanssa 16-vuotiaalle "poliittisesti aktiiviselle" nuorelle miehelle, jonka olet juuri saanut raivon partaalle. Kenties hänestäkin kasvaa vastuuntuntoinen ja maltillinen kansalainen, kun sama tapahtuu tarpeeksi monta kertaa.

Hommasanasto

Osa 1

Lainattu Hikipediasta
 • Cosmo Hunk: Panu Höglund, turkulainen bloggaaja. Höglund vihaa Venäjää, feminismiä ja surusilmäisiä anarkistityttöjä, joita suuri osa kansallismielisistäkin vihaa, mutta koska Höglund vihaa myös kansallismielisiä, kansallismieliset eivät yksinkertaisesti voi tykätä Höglundista. Siltikin Höglundin blogissa parveilee jatkuvasti suuri joukko kansallismielisiä yrittämässä käännyttää Panua - oi jospa Panu vain tajuaisi miten suurimman uhan ATM:ille muodostaa savannien trimmattu musta liha, sitten hänestäkin voitaisiin leipoa kakkosprofeetta Mestarin rinnalle! Ennen tätä on kuitenkin todennäköistä että Panun läppä pettää.
 • Eksoottinen värinä: Etenkin mokuttajanaisten rakastama asia jota saadakseen he niitä mamuja tänne Suomeen haalivat. Tarkoittaa usein myös näiden mokuttajanaisten raiskausta. Oikeastaan aika monet näistä termeistä liittyvät mokuttajanaisten raiskaukseen. Syytä voi miettiä kukin mielessään. Eksoottisten värinöiden tuntemushalukkuus osoittaa mokuttajien kansallisen itsetunnon puutetta, toisin kuin se kun suomalaiset kansallismieliset postittelevat Stormfrontin sivulle blondijulkkisten kuvia epätoivoisessa yrityksessä todistaa että suomalaiset ovat arjalaisia eivätkä mongooleja. (Ei mene läpi.)
 • Huumori: Yleensä ottaen huumorina pidetään sitä mikä saa ihmiset nauramaan tai muuten tuottaa heille ilon tunteita. Hommapiireissä huumoria on kuitenkin kaikki se, millä saa kielteistä mediajulkisuutta, ja senkin huumoriarvo keksitään vasta jälkeenpäin. Joku saattaisi pitää tätä hieman tavallisesta poikkeavana määritelmänä, mutta on muistettava että jos normaalin määritelmän mukaan katsotaan, Homma-huumorin huipentuma saavutettiin v. 2006 kun edesmenneellä kansallissosialismi.com-keskustelupalstalla nimimerkki AryanGoku88 toisteli "Tämä on yksittäistapaus jota ei pidä yleistää" 20 kertaa peräjälkeen nauraen joka kerran yhä kovemmin. Kaikki mahdolliset asiavirheet ja asiattomuudet tässä nimenomaisessa dokumentissa muuten tullaan sitten varmasti kuittaamaan huumorina. Siitäs saatte.
 • Islamisti, islamofasisti: Kaikki Lähi-Idän alueelta kotoisin peräisin olevat jotka eivät ole juutalaisia, etenkin jos he julkenevat esittää poliittisia mielipiteitä. Sillä ei erityisesti ole väliä mitä ne poliittiset mielipiteet ovat, islamismia ne ovat silti – se, käytetäänkö termiä islamisti vai islamofasisti riippuu siitä miten syvällisesti puhumisvuorossa oleva antimonikultturisti samaistuu Amerikan uuskonservatiiviliikkeeseen. Hyväksyttäviä poliittisia mielipiteitä maahanmuuttajista esittävät ainoastaan antimonikulttuuriset tuvanrakennustyöläiset, nk. hirsi-Alit.
 • Islamisaatio: Tulee koittelemaan rakasta maatamme ja koko Eurooppaa 40, siis 30, siis 20 vuoden päästä - rajana islamisaation tulon nopeudelle on vain hommalaisen mielikuvitus. Islamisaation tärkein ase ovat musliminaisten kohdut, näin sanoi jo Muammar Gaddafi ja se on jämpti sana se, Gaddafi kun tunnetaan tervejärkisenä, ylisanoihin taipumattomana johtajana. Raudanlujalla malthusilaisella logiikalla homman statistiikkamestarit piirtävät käyriä jotka näyttävät sen, että jos tämänhetkiset siirtolaismäärät ja syntyvyydet oletetaan pitäviksi seuraavien 50 vuoden ajaksi niin kohta on minareetti joka mökinmummon takapihalla - esimeriksi sellaisia mahdollisuuksia että talouskriisi saisi ulkomaalaiset työläiset palaamaan kotimaihinsa tai että kyseiset siirtolaiset akkulturoituisivat ei tarvitse ottaa huomioon, koska eihän ne käyrät sitten olis enää kovin simppeleitä.
 • Kultamuna: Maahanmuuttaja. Taas yksi Hommapiirien uudelleenkontekstualisoimista sanoista, joita joku suvaitsevaiston taho käytti kerran ja jotka nyt edustavat kansallismielismielessä koko suvaitsevaiston repertuaaria. Yhteydet siihen sanaan missä kahvinlaatu yhdistyy miehiseen ruumiinosaan ovat tietenkin pelkkää sattumaa ja toisin väittäminen on rasistikortin heiluttelua jne.
 • Kulttuurinrikastus: Ja taas yksi uusiokäyttöön otettu suvaitsevaistotermi, joka taas kerran tarkoittaa yleensä raiskausta. Yleensäkin ottaen suvaitsevaiston yksi isoista vioista on se, miten he haluavat tuoda uusia elementtejä suomalaiseen kulttuuriin. Kansallismielisissä piireissä uusia elementtejä suomalaiseen kulttuuriin tuodaan vain tietyistä, hyväksytyistä lähteistä, esimerkiksi amerikkalaisista uuskonservatiiviblogeista ja Ayn Randin kirjasta Atlas Shrugged. Ns. Äärihomman älykköpiireissä, niissä joissa jäyhät pitkätukat omistavat 200 neofolk-albumia kolmelta eri bändiltä siitä huolimatta etteivät pidä mistään uudesta tai kansanomaisesta, saatetaan jopa lukea kuinka italialais-englantilainen ranskatar joka luuli olevansa intialainen palvoi Saksaa johtanutta itävaltalaista korpraalia. Tätä on todellinen arjalainen yhtenäisyys!
 • Mestari: Jussi Halla-aho, jota hommapiireissä kutsutaan ironisesti Mestariksi, tyyliin "Mestari on kirjoittanut blogiinsa taas uutta profeetan sanaa" tai "Tunnen huomattavaa eroottista vetoa Mestarin punertaviin poskiin". Alunperin peräisin dokumentista/Kummeli-sketsistä "Sieg Heil Suomi", jossa pääosaa esitti aikaisempi kansallismielinen johtohahmo, tietty Siitoin. Sinänsä voi huomata Homman radikalisoitumisen siinä, että Pekka ei sanojensa mukaan ampunut arjalaisia, kun taas Mestari niitä ampuisi siinä tapauksessa että he tuovat julki sen, että Mestari näyttää siltä että tarvitsee kunnon suihinottoa.
 • Mokutus: Tarkoittaa oikeastaan ihan mitä tahansa josta kansallismielinen ei tykkää. Odotamme innolla sitä päivää kun hommafoorumeilla alkaa näkyä repliikkejä tyyliin "Kävin Hesessä ja myyjä yritti mokuttaa minulta kaksi euroa vaihtorahaa" tai "Jopas taas taivas mokuttaa niin saatanasti, harmi kun ei sattunut sateenvarjo mukaan."
 • Mutavyöry: James Hirvisaaren analogia jossa hän vertaa ovelasti ja hienostuneesti liiallista maahanmuuttoa. Yhteydet ihonvärin ja epäinhimillistämisen alueella ovat täysin mielikuvituksen tuotetta. Kysymys ei ole rasismista. Kysymys siinä on siitä, että onko Suomi koko maailman sosiaalitoimisto. Sanonta syntyi Syyrian pakolaiskriisin ollessa kovimmillaan, kriisi oli kova mutta edes 50% maailman ihmisistä ei tunkeutunut Suomeen hakemaan maamme sosiaaliturvaa.
 • Mädättäjä: Multikulttuurisuuden-, feminismin-, seksuaalisen tasa-arvon-, Vihreden-, tai Vasemmistoliiton kannattaja.
 • Netsi, rasssisti: Kansallismielisiä väännöksiä sanoista 'natsi' sekä 'rasisti', jota käytetään pilkkaamaan mokuttajien halua tahrata Homman maine käyttämällä näitä sanoja. Mokuttajien suussa nämä sanathan ovat hirveitä loukkauksia, kansallismieliset taas voivat niitä käyttää koska kuuluvat ryhmään ja tietävät että niitä ei käytetä uhkaavasti. Tämän voisi luulla pätevän myös siihen, miten mustat voivat käyttää sanaa 'nigger' sen olematta rasistinen mutta valkoiset huomattavasti heikommin, mutta tässä onkin kyse siitä, miten suvaitsevaisto on niitä oikeita rasisteja. Jos tässä näkee jotain ristiriitaista niin ei ymmärrä suomalaista kulttuuria ja on todennäköisesti taistolainen.
 • Nuiva: Yksi monista Hommalaisten termeistä itselleen. Koska tämän hetken laskujen mukaan 65% suomalaisen 2000-luvun uusiokielen sanoista on peräisin kansallismielisistä piireistä, saanen ehdottaa vielä yhtä termiä listaan - sitä, kun kansallismielinen rentoutuu tuolillaan voitettuaan debaatissa taas yhden surusilmäisen hippitytön "exä niiq häpee?"-argumentteineen voitaisiin kutsua nimellä "vedellä nuivat."
 • Ole: Olavi Mäenpää. Turkulainen mielipidevaikuttaja ja paikallispoliitikko, joka ei ole kovinkaan suosiossa yleisemmissä Hommapiireissä ajatustensa samankaltaisuudesta huolimatta. Mäenpäätä pilataan juuri tällaisena ÄäriHomman edustajana, joka pilaa muiden Hommalaisten maineen esittämällä jyrkkiä mielipiteitä, niinkuin silloin kun Mäenpää julisti kannattavansa ulkomaalaisten raiskaajien kastraatiota. Se onkin ihan tyhmää koska eiväthän kastroidut ulkomaalaisraiskaajat voisi suorittaa Rosa Meriläiselle erinäisiä opettavaisia manöövereja! Mäenpää kuvastaa sinänsä hyvin sitä, miten kansallismielistä liikettä repivät henkilöiden väliset riidat, joita onkin ollut paljon - Mäenpää vastaan Kuisma, Mäenpää vastaan Soini, Mäenpää vastaan Halla-aho, Mäenpää vastaan...
 • Persut: Perussuomalaiset, kansan syviä rivejä edustava puolue joka on Hommalle suosiollinen. Hommapiireissä on tosin jo tajuttu se, että kansan syviä rivejä edustavat parhaiten diplomi-insinöörit ja turvallisuusalan ammattilaiset, mikä selittäneekin sen miksi Perussuomalaiset eivät menestyneet kovinkaan hyvin ennen v. 2007. Poutiaisen mopo kun ei ole paras mahdollinen kulkuväline Muropaketin ja Pelit.fi:n foorumeilla. Kansan muut osat ovat hyödyllisiä silloin, kun he äänestävät Perussuomalaisia, mutta haitallisia silloin, kun heidän äänestämänsä 'vanhavennamolaiset' ehdokkaat menevät Homma-ehdokkaiden edelle. Persujen nuivin sektio ovat PS-nuoret, joilla ilmenee ajoittain kovaa hinkua mennä pohjoismaisten aateveljien nuorisojärjestöjen kokouksiin katsomaan, miten ruotsalaiset aatetoverit kovasti vilkuilevat puolelta toiselle ettei lehdistönkameroita näy ennen reipasta siegheilausta.
 • Pravda: Helsingin Sanomat, myös Hyysärinä tunnettu epäluotettava tietolähde joka konsistentisti yrittää tuhota Homman reputaation käyttämällä sanaa "maahanmuuttajakriittinen" "maahanmuuttokriittisen" sijaan. Pravda harrastaa myös sitä, että rikosten tekijöistä ei kerrota ihonväriä tai näytetä kuvia, paitsi silloin kun näytetään tai kerrotaan, jolloin kyseessä on joka kerta yksittäistapaus joka luultavasti on johtanut toimittajan erottamiseen. Tasapuolisuuden nimissä Pravda voisikin rodullisen taustan lisäksi kertoa rikollisista myös yhteiskuntaluokan, viime vaaleissa äänestetetyn puolueen sekä musiikkimaun. Pravdan vastapainoksi kunnon kansallismielinen hakee uutisensa luotettavammista lähteistä, esimerkiksi Loka Laitiselta, Daily Mailista ja jo aikaisemmin mainituista amerikkalaisista uuskonservatiiviblogeista.
 • Puumis: Se toinen epäkelpo valkoinen heteromies Abdullah Tammen lisäksi. Nykyisin Puumista ei tosin disautella ihan yhtä paljon kuin ennen, kun syntipukeiksi kaikkeen mahdolliseen on saatu Astrid Thorsin ja Tuija Braxin kaltaisia ihmisiä jotka ovat vaihdevuodellisempia ja joilla on ulkomaalaisemmalta kuulostava sukunimi.
 • Rasistikortti: Ihan kauhean paha kortti jolla suvaitsevaisto estää keskustelua. Rasistikorttia ei saa käyttää koskaan, edes silloin kun keskustelun toinen osapuoli todellakin on rasisti. Onneksi rasistikortin voi kuitenkin aina nokittaa kommunistikortilla, anarkistikortilla, kukkahattukortilla, huumekortilla jne.
 • Säkki, kävelevä: Burkhaan puettu musliminainen. Kaikkien kiiluvasilmäisten viherfeministien kohtalo on joutua tällaiseksi sitten kun islamistit ottavat vallan, ja se on niille kaikille fasistisen pahuuden edustajille ihan oikein.
 • Tavjaerkki: Omituinen mutanttihirviö, joka oli vielä ennen Vanhasen toista hallitusta syypää koko Suomen maahanmuuttopolitiikkaan siitä huolimatta että kummallakaan sen osapuolella ei ollut erityisemmin valtaa maahanmuuttolain suhteen. Tavjaerkin Tavja sekä Erkki ovat, tottakai, taistolaisia, olivathan he vasemmistolaisia 70-luvulla - ja tämä oletettu taistolaisuus pitää totta kai vieläkin tuoda esille heistä puhuttaessa, toisin kuin Mestarin raiskaus- ja homonampumiskommentit jotka tapahtuivat kaksi vuotta sitten ja nyt Mestari on ihan eri ihminen kun mediakin kiinnittää siihen huomiota ja niinku hei!
 • Virheet - De Röda: Tunnetaan myös muodossa "Virheet - De Dorka" jota ei tosin käytetä yhtä paljon koska herrajumala, johonkin se loppuu se kansallismielistenkin sietokyky tyhmien sananväännösten suhteen. Ottaen huomioon sen, että Homman ei lähtökohtaisesti pitäisi olla vasemmistolaista tai oikeistolaista, on kiehtovaa miten tässä nyt Vihreitä pyritään tahrimaan samaistamalla heidät vasemmistoon liitettyyn väriin. Vihreiden suurin kontradiktio Hommapiirien mielestä on se, että he kannattavat maahanmuuttajien maahantuontia alemman kulutuksen maista ylemmän kulutuksen maihin, ja tämän takia onkin julistettu että kansallismielisyys on sitä todellista ympäristönsuojelua. Tämän huomaa siitäkin, että kansallismieliset kannattavat innokkaasti useita muitakin ekologisen yhteiskunnan peruspilareita, kuten tota ööh... Joka tapauksessa, ainoa hyvä vihreä on Jyrki Kasvi, koska Kasvi on insinööri ja kirjoitti hauskoja peliarvosteluja.
 • VHM: Valkoinen heteromies. Suvaitsevaiston mielestä syyllinen kaikkeen maailman pahuuteen. Koska näin ei loogisesti voi olla (joskus valkoiset heteronaisetkin kun ovat pahuuteen osallistuneet, ja viime aikoina keltaisten heteromiesten valta on huomattavasti kasvanut), ollaan kansallismielisissä piireissä tultu siihen tulokseen että valkoinen heteromies ei voi olla mihinkään syyllinen, lukuunottamatta siis Abdullah Tammea ja Mikko Puumalaista. Joka toista väittää on itse asiassa se oikea rasisti.
 • ÄäriHomma: Äärihommaa harjoittavat ne Homman jäsenet, joiden hupaisa natsi/Hitler/uunit/keskitysleirit-läppä ei olekaan ironista. Äärihommalaisilla on useita tuomittavia taipumuksia, kuten se, etteivät he ole vielä huomanneet juutalaisten (ainakin siellä Lähi-Idän alueella olevien) tappaneen jo tarpeeksi jonkin verran itseään ruskeaihoisempia ihmisiä että heidät voidaan laskea valkoihoisten ryhmään. Pahin ÄäriHommalaisten puoli on kuitenkin heidän huono mediakelpoisuutensa, muistakin kuin siitä syystä että siniristilipun ommeljälki pilottitakin hihassa on usein heikohkoa. ÄäriHomman kritiikki pitääkin yleensä aloittaa juuri tästä medianäkökulmasta eikä yleisistä moraalisista periaatteista - joku ÄäriHommalainenhan saattaa vaikka seurata keskustelua ja sille voi tulla paha mieli.

Osa 2

Edelleen lainattu Hikipediasta
 • Karvaranne: maahanmuuttaja. Virallisia termejä, joita ihmisryhmälle on kehitetty luovasti, koska niitä ei ole koettu olleen riittävästi. Ei tule sekoittaa runkkareihin, vaikka vanhan kansan uskomuksen mukaan sillä saakin karvoja käsiinsä.
 • Mamulätty: maahanmuuttajien tekemä pizza. Ei-rasistisen, työperäisen maahanmuuton hyväksyvän maahanmuuttokritiikin tarvitsema termi, jossa vinkataan yksityisyrittäjien etnisestä taustasta oleellisena ja asiaa pahentavana elementtinä.
 • Mamupatja: suomalainen nainen, joka seurustelee maahanmuuttajan kanssa tavalla, jossa ei ole raiskauskontekstia. Korostaa tämän negatiivista sävyä vapauksia vaaliville kansallistunteilijoille, jotka eivät ole rasisteja. Mukana on usein pettymyksen sävyjä; Suomalainen Kansallismielinen on sellainen uljas kaveri, että ulkomailta tuleva kielitaidoton tyyppi innostaa naisia enemmän. Kontekstiin kannattaa huomioida myös muut ei-viekoittelevaksi katsotut piirteet, joita maahanmuuttokriitilliset liittävät maahanmuuttajiin. Nämä kaikki esteet ovat maahanmuuttajille hidaste, toisin kuin toisen tasoisille herrarodun seksipedoille.
 • Matu: maahantunkeutuja. MV-lehden ja Euroopan paholaiskriisin myötä n. 2015 vakiintunut termi, joka on korvannut yleisessä diskurssissa mamun (maahanmuuttaja); tätä inklusiivisempi ja korpilaillisempi.
 • Mutavyöry: James Hirvisaaren analogia, jossa verrataan ovelasti ja hienostuneesti liiallista maahanmuuttoa. Ei tule sekoittaa ihonväridiskurssin ja epäinhimillistämisen alueelle. Kysymys ei ole rasismista. Kysymys siinä on siitä, onko Suomi koko maailman sosiaalitoimisto. Termi syntyi Syyrian pakolaiskriisin ollessa kovimmillaan; kriisi oli kova, mutta edes 50 % maailman ihmisistä ei tunkeutunut Suomeen hakemaan maamme sosiaaliturvaa.
 • Orjalaivojen terva(stako on kysymys?): Taustalla ajatus siitä, että länsimaita syytetään kolonialismista ja rasismista, ja samalla historian perusteella suomalaisten voi olla helpompaa samaistua valloitettuihin kuin valloittajiin. Toisaalta maailman meriä kyntäneet purjelaivat, myös orjalaivat, ovat olleet suojattuja suomalaisella tervalla. Tämän tosiasian mainitseminen kertoo hommalaisille siitä, että suvaitsevaisten mielikuvitus on kovilla, kun pitää keksiä keinoja saada suomalaiset tuntemaan häpeää menneisyydestään ja että suomalaiset harvoin tuntevat häpeää menneisyydestään. (Kuuluipa siihen veljeilyä natsien kanssa sodassa tai ei.) Tässä kohden voidaan muistaa Riikka Slunga-Poutsalon relativismi, tärkeää on se, mihin samastutaan ja miten asiat koetaan.
 • Pakoloinen : Sotaa ja väkivaltaa maahamme paennut XY-kromosomillinen maahanmuuttaja, jota ei nähdä mieheksi, koska on ulkomaalainen rintamakarkuri ja tätä kautta loiseksi verrattavissa. Negatiiviseen arvioon ei vaikuta se, että rintamalla potentiaalinen pakoloinen olisi voinut taistella vain sotarikollisten ja terroristien riveissä.
 • Partalapsi: viittaa erityisesti maahanmuuttajamiehiin. Nimitys syntyi, kun Juha Sipilä puhui maahanmuuttajien asuttamisesta ja tarjosi tähän tarkoitukseen itse omistamaansa taloa (ei oikeasti, vaan lupailevalla tavalla, jossa kukaan ei oikeasti muuta mihinkään, mutta media saa todellisuudesta poikkeavan kuvan). Tässä yhteydessä esillä oli alaikäisenä esiintynyt mies, joka paljastui ulkonäkönsä mukaiseksi, huomattavasti vanhemmaksi. Sittemmin käsite on menettänyt kontekstinsa, järkensä ja huumoriarvonsa ihan sen takia että kansallismieliset ovat käyttäneet sitä ja siten sitä on käytetty aivan koko ajan.
 • Somppu: somali, viitaten ulkonäköön ja asuinpaikkaan. Harvoin mittaa työhistorian pituutta, joten oletetaan työttömäksi. Ei yleensä mittaa myöskään seksuaalihistoriaa, joten oletetaan raiskaajaksi. Mittaa kuitenkin islamismia, koska Afrikan maista tulevat eivät voi olla kristittyjä - eivät vaikka tulisivat maista joissa on kristillinen enemmistö.
  • Sompanssi: neutraali sana niille, joille somppu ei ole riittävästi rikastettu. Kekseliäs sanayhdistelmä, jonka maahanmuuttokriittinen mielellään avaa, kertoen, että nerokkuus syntyy sompun ja simpanssin yhdistyessä. Kertomisprosessista huolimatta ei tule sekoittaa hompanssiin.
  • Somppuhuikka: pullon suusta juominen. Multikultturelli ja rasismin kanssa inkompatibiili tapa maahanmuuttokriittisten tapaamisissa. Ideologisesti kuvaus on kiinnostava, koska maahanmuuttokriittisyydessä korostetaan miten kyse ei ole rasismista vaan islamismista. Alkoholin julkiryyppääminen ja islamismi taas tuppaavat olenaan inkompatibiileja. Elämme maailmassa jossa islamismi näkyy ihonväristä.
 • Suvakki: Sanoista suvaitsevainen ja vajakki kätevästi salkutettu termi. 'Henkilö, joka suvaitsee kaikkea'.
 • Tuholoiskeskus: Räväkkäämpi nimitys vastaanottokeskuksille aka. paikoille jonne kännissä ja läpällä joku yksittäinen hullu maahanmuuttokriitikko saattaa heitellä sattumalta ja toisistaan riippumatta toistuvasti polttopulloja.

Aiheesta muualla