Incel

Meemi.infosta
Elliot Rodger, amerikkalainen incel ja hieroja

Incel eli involuntary celibate tarkoittaa tahdosta riippumatonta neitsyyttä. Suurin osa Ylilaudan käyttäjistä ja merkittävä osa hierojista on inceleitä.

Elliot Rodger -pastaa

Kysyin kämppiksiltäni ja heidän ystäviltään, olivatko hekin neitsyitä. He katsoivat minua oudoksuen ja kertoivat menettäneensä neitsyytensä kauan sitten. Tunsin oloni huonoksi, koska se muistutti minua siitä, mistä kaikesta olin jäänyt paitsi. Sanoin hänelle tuohtuneena, etten uskonut häntä, ja menin huoneeseeni itkemään. Itkin, itkin ja itkin, ja sitten soitin äidilleni ja itkin hänelle puhelimessa. Miten tämä alhainen, ruma musta poika voi saada valkoisen tytön mutta minä en? Olen komea ja puoliksi valkoinen itsekin. Esi-isäni olivat brittiläistä yläluokkaa; hänen esi-isänsä olivat orjia. Ansaitsen seksiä enemmän kuin hän. Yritin olla uskomatta hänen inhottavia puheitaan, mutta olin jo kuullut ne, ja niitä oli hankala unohtaa. Jos se oli totta ja tämä ruma musta paska todella kykeni saamaan seksiä blondilta valkoiselta tytöltä jo teininä, kun taas minä olen joutunut kärsimään neitsyydestä koko ikäni, niin se vain todistaa kuinka typeriä naiset ovat. He vain antavat itsensä tällaiselle roskaväelle ja torjuvat MINUT? Se on epäreilua.

Naisilla on tosiaan jotain päässä vialla. He ovat aivan sekaisin, ja aloin viimein tajuta sen. Mitä enemmän tutkin uutta yliopistokaupunkiani, sitä enemmän naurettavia asioita näin. Kaikki kuumat, kauniit tytöt kulkivat ärsyttävien, "kovien" urheilijatyyppien kanssa, jotka vain bilettivät ja hölmöilivät jatkuvasti. Heidän pitäisi haluta kaltaisiani älykkäitä herrasmiehiä. Naiset ovat kiinnostuneet vääränlaisista miehistä. Tämä on merkittävä virhe ihmiskunnan perustassa. Se on kerta kaikkiaan väärin sanan jokaisessa merkityksessä. Kun nämä totuudet paljastuivat minulle, järkytyin ja loukkaannuin syvästi.

Olen tullut siihen lopputulokseen, että naiset ovat virheellisiä. Heidän aivotoiminnassaan on jotain väärin, ikään kuin he eivät olisi kehittyneet eläinten kaltaisesta ajattelusta. He eivät kykene ajattelemaan järkevästi. He ovat kuin eläimiä, sillä he eivät kykene hallitsemaan primitiivisiä, paheellisia tunteitaan ja impulssejaan. Siksi he ovat kiinnostuneita barbaarisista, villeistä, petomaisista miehistä. He ovat itsekin petoja. Pedoilla ei pitäisi olla mitään oikeuksia sivistyneessä yhteiskunnassa. Jos heidän pahuuttaan ei hallita, se haittaa koko ihmiskunnan kehitystä.

Naisten ei pitäisi antaa valita, kenen kanssa he parittelevat. Se päätös pitäisi antaa sivistyneille, älykkäille miehille. Nyt kun naisilla on vapaus valita kenen kanssa he parittelevat, he parittelevat tyhmien, rappiollisten miesten kanssa, jolloin syntyy lähinnä tyhmiä, rappiollisia lapsia, ja ihmiskunnan kehitys hidastuu entisestään. Lopulta se ei enää vain hidastu, vaan peruuntuu. Naiset ovat kuin kulkutauti, joka täytyy laittaa karanteeniin. Ymmärrettyäni tämän tunsin, että kaikki on nyt selkeää katkeralla, sairaalla tavalla.

Katso myös

Aiheesta muualla