Inferno pizza

Meemi.infosta
Inferno pizza
Norjalainen tunnettu hieroja kuumottelemassa pizzan tulisuutta

Inferno pizza eli Trattoria Alfredo Inferno -pizza on Lidl-myymälöissä myytävä jäinen, litteä, yleensä pyöreä leipä, joka on päällystetty tomaattikastikkeella, juustolla sekä erittäin kuumottavilla täytteillä. Inferno pizzan on sanottu olevan historiamme tulisin pizza, jonka vain valitut kykenevät nauttimaan. Tutkitusti joidenkin ihmisten elintoiminnot ovat heikentyneet, tai he ovat jopa kuolleet vain pizzaa maistettuaan. Noin joka kolmaskymmenes yhdysvaltalainen on menehtynyt pizzan tulisuuden seurauksena. Hengissä syönnin jälkeen pysyneet ovat joutuneet tiedettävästi elektrokonvulsiiviseen hoitoon, sekä ovat kärsineet kovista traumoista koko loppuelämänsä ajan. Suomen sosiaali- ja terveysministeriö on määritellyt pizzan huolestuttavan epäterveelliseksi ja suosittelee ihmisiä välttämään pizzaa kaikin mahdollisin keinoin. Saksalaiset Lidl-lobbarit kiistävät syytökset pizzan epäterveellisyydestä.

Infernoa oli saatavilla Lidl-myymälöissä vuoden 2012 loppupuolelle saakka, jolloin sen myynti lopetettiin. 16.4.2020 Lidl kuitenkin lisäsi sen väliaikaisesti takaisin valikoimiinsa nyymien suureksi iloksi ja toistaiseksi siitä on tehty havaintoja pakastealtaissa erätuotteena (viimeisin havainto 1.2.2021).

Tutkimus

Trattoria Alfredo Inferno - Research by Joni Viljami Korianteri, Ph.D. in Nutritional Broscience from Universities Yale & Oxford & Harvard

Kun koehenkilö x aloitti Trattoria Alfredo Inferno -pizzojen nauttimisen tammikuussa 2012, aiheutti pizza koehenkilössä lukuisia oireita, kuten:

  1. Kylmyyden tunnetta
  2. Surkastumaa eli ihon kananlihalle menemistä
  3. Merkittävää kipua vatsassa
  4. Tarvetta ulostamiseen

Lähes poikkeuksetta uloste oli löysää ja kesti 5-10 minuuttia ja tarve toistui 1-2 kertaa illan aikana.

Aikävälillä helmikuu 2012 - maaliskuu 2012, koehenkilö oli nauttinut 2-3 pizzaa joka viikko.

Tuolla aikavälillä yllä mainittua oireita ei enää tullut.

Kun vuoden 2012 aikana saksalainen, kansainvälisesti toimiva päivittäistavarakauppaketju Lidl lopetti Trattoria Alfredo Inferno -pizzojen myynnin, alkoi koehenkilöllä samaan aikaan aikaväli jolloin hän ei nauttinut kyseisiä pizzoja eikä muita mausteisia tuotteita.

Kun päivittäistavarakauppaketju Lidl palautti pizzat myyntiin loppuvuodesta 2012, koehenkilö alkoi nauttimaan pizzoja tahdilla 1 pizza/viikko.

Koehenkilö nautti pizzan joka perjantai noin kello 13-14 aikavälillä 15.12.2012 - 20.12.2013 jolloin pizzat aiheuttivat samoja oireita kuin tammikuussa 2012.

Oireet toistuivat joka perjantai 6 tuntia ja 30 minuuttia pizzan nauttimisen jälkeen, Salatut elämät -sarjan aikaan.

Maanantaina 18.2.2013 koehenkilö nautti pizzan noin kello 11:00. Oireet ilmenivät taas 6h 30min syömisen jälkeen, kello 17:30.

Tutkimuksen lopputulos:

Lidlin Trattoria Alfredo Inferno -pizza on hyvin herkullinen ja mausteinen, joka oikein nautittuna ja jaksotettuna on hyvinkin nautittava elintarvike.

Linkit