Isaac Schrader

Meemi.infosta
Varoitus:  Seuraava artikkeli sisältää spoilereita.
Tiettävästi ensimmäinen Isaac Hank Schraderin todellisen identiteetin kyseenalaistava postaus Twitterissä vuonna 2013

Isaac Hank Schrader on kuvitteellinen huumepoliisi televisiosarjassa Breaking Bad. Hänen todellinen identiteettinsä on yksi TV-historian suurimmista arvoituksista.

Isaac Hank Schraderin oikea nimi

Arvoitus sai alkunsa mitä todennäköisimmin vuonna 2013, kun Twitter-käyttäjä ItsWalterWhite ihmetteli twiitissään, miten Isaac Hank Schrader on valehdellut nimensä koko sarjan ajan, ja paljasti oikean nimensä vasta hetkeä ennen kuin Jack Welker päätti antaa hänelle hieronnan. Twiitin kommenteissa kerrottiin, että todellisuudessa Isaac Hank sanoi "My name is ASAC Schrader and you can go fuck yourself". Arvoituksen avain piilee siinä, että ASAC (lyhenne peräisin Isaacin Hankin DEA-virkanimestä Assistant Special Agent in Charge) ja Isaac kuulostavat lausuttuina samoilta.

Twitteristä sama arvoitus levisi myös muille sivuille, ja pian Isaacia Hankia pakotettiin muun muassa Redditiin ja laudoille.

Pakotus Ylilaudalla

Ylilaudalla pastan yhteyteen useimmiten liitetty kuva

Ylilaudalle arvoitus rantautui ilmeisesti vuoden 2016 aikana. Yleensä se esiintyy seuraavan kopiopastan muodossa:

”Mitä Hank tarkoitti kun Breaking Badin viimeisellä kaudella sanoi "my name is Isaac Schrader"? Oliko tuo Isaac joku työkavereiden käyttämä lempinimi tms. vai mitä "Hank" tarkoitti tällä paljastuksella? Tietääkö kukaan?”

-AP


Pastan myötä lautakulttuuriin on vakiintunut myös lause "Mitä hän tarkoitti tällä?". Lausetta voidaan käyttää ironisesti esimerkiksi silloin kun paljastuu, etteivät uushomot osaa vieläkään vihertekstata.

Muuta

Englannin kielellä internetissä on levinnyt myös samankaltainen meemi Billy's, joka juontaa kohtauksesta, jossa Walter White uhkaa lähettää Saulin Belizeen. Muuan jonne Redditissä ei ymmärtänyt paikannimeä "Belize" ja kuuli sen "Billy's", ja loppu onkin historiaa.

Linkit