Jogiin86

Kohteesta Meemi.info
Loikkaa: valikkoon, hakuun
5/5

”Maistuu suklaalta, ja mehukkaalta suklaalta. 5/5”

-Jogiin86 Favorina suklaamunasta

”4.5/5, koska tässä ei maistu salami”

-Jogiin86 Xtra salamipizzasta

”Laitetaan jääkaapin ovi kiinni ettei lämpö karkaa”

-Juissi-videossaan

”Hyvä suklaan maku tässä on...”

-Powercow-vanukkaasta

”Arvosana 3/5 koska näyttää vähän väkisin tehyltä”

-eldorado cornflakesista

”Maistuu mauttomalta mehulta”

-Juissi-videossa

”Mäisk mousk lurpsis lörps mässyn mässyn mässyti mums!”

-Jokaikisessä testivideossaan

Jogiin86 (s. 1998) eli salolainen Juuso (sukunimi sensuroitu RKP:n toimesta) on nuori ahkera Pasiradion kuuntelija ja varsinkin nyymien keskuudessa tunnettu YouTube-persoona. Hän lisäsi tuotearvosteluja ja mielipiteitä YouTubeen, usein alushoususillaan, kaiken kansan ihmeteltäväksi. Arvosteltavat tuotteet olivat arkisia elintarvikkeita, joita Jogiinin kaapeista löytyi. Usein arvostelu päättyi arvosanaan 5/5 ja jonkinlaiseen yksinkertaiseen kuvailuun kuten sopivan suolaista. Joskus tuote sai myös arvosanan 3/5 (esimerkiksi eldorado cornflakes ja juissi hedelmäjuoma), jos se onkin liian väkisin tehty. Jogiinin toiset tunnukset olivat Timppa103, Nissanmoodi861, Snaipperi98 ja mahdollisesti myös Jogii861.

Ura

Jogiin aloitti YouTuben käyttämisen 2009 loppuvaiheilla. Kommentteja hän kirjoitteli YouTube-videoihin Snaipperi98-accountilla joulukuusta asti aina helmikuuhun. Helmikuun alussa hän teki videoita YouTubeen imitoiden Duudsoneita ("Tuhoajat"), joista ensimmäisenä Kuvalaudalle päätyi "Kokiksen sniffausta nenällä"-video. Nämä videot hän poistatti laajan suosion jälkeen. Helmi-maaliskuussa hän teki videoita YouTubeen Nissanmoodi861- ja Timppa103-tunnuksilta. Viimeiseksi hän maaliskuun lopulta asti alkoi tekemään Jogiin86-tunnuksellensa videoita, sekä kesäkuuhun asti hän käytti Timppa103-tunnusta. 16.6.2010 Jogiin86 poistui YouTubesta ja noina aikoina hänellä oli lähemmäs 1000 subscriberiä Jogiin86-tunnuksellansa.

Poistamisen yhteydessä Jogiin86-videot katosivat kokonaan internetistä puoleksi vuodeksi, kunnes tammikuussa 2011 videot repostattiin Kotilaudalle.

Huhut

Kriitikon työ vaatii raskaat huvit

Kuvalaudalla oli kiertänyt ahkeraan huhu, jonka mukaan Jogiinin vanhemmat olisivat kuolleet tsunamissa, ja että heidän entisessä asunnossaan asuisi nykyään Jogiinin perään katsova sosiaalityöntekijä, tai hän asuisi sijaisperheessä. Toisen teoria mukaan taas Jogiin86 asuu alkoholisoituneen isänsä (Kaljaa-Ukko) kanssa kahdestaan. Nämä huhut ovat kuitenkin epätodennäköisiä ottaen huomioon salapoliisinyymin paljastukset.

Jogiinin YouTube-kuuluisuus on houkutellut kateellisia kopioimaan ja parodioimaan häntä. Eräs tunnetuimmista pilkantekijöistä oli Theroope100.

Jogiin86:n äiti alkoi tekemään uhkailuja yksityisviestein Arvokki-tunnukselta saadakseen YouTubesta löytyvät Jogiin86-videot poistetuksi.

Galleria