Keskustelu:Luettelo suomalaisista laudoista

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Postaustahtimittarit

Lisäsin lautoihin postaustahtimittarit ja laskin muutamalle laudalle postaustahtiarvon. Käykää täyttelemässä jos tiedätte muita. Siirsin myös Majakkalaudan pikkulautojen alle, koska kolme viestiä tunnissa ei mielestäni täytä "suuren" laudan määritelmää. -Admin (keskustelu) 22. joulukuuta 2012 kello 11.45 (EET)

V-chan

1) Mistä osoitteesta löytyy tuo V-chan? 2) Onko sitä enää edes olemassa?

Löytyi aiemmin googlesta, mutta se on näköjään kaikessa hiljaisuudessa kesällä kuollut pois. --Assburger 8. lokakuuta 2011 kello 22.03 (EEST)

Miksei http://ponttilauta.no-ip.org/ löydy lautahistoriasta?

Nyymichan

Pitäisikö Nyymichan laittaa pää- vai pikkulautoihin? --Jonne Webber 30. marraskuuta 2011 kello 20.25 (EET)

Siirsin nyymichanin päälautoihin. Siellä on satakunta käyttäjää pitkin päivää paikalla, joten ei se mikään "pikkulauta" ole.

Päälaudoiksi lasketaan vain päälaudat, eli ne laudat joilla käyttäjät pääosin ovat, eli tällä hetkellä vain Ylilauta. Poikkeuksena tietenkin Northpole joka on vanhin vielä pystyssä oleva lauta.

--Isokiho (keskustelu) 19. lokakuuta 2012 kello 13.23 (EEST)

Ja Thorlauta on toinen hyvä poikkeus, koska on ainot tor- verkossa toimiva lauta. Lisäksi sata käyttäjää ei ole edes mikään saavutus (vrt. Ylilauta) --Isokiho (keskustelu) 19. lokakuuta 2012 kello 13.27 (EEST)

Nyymichan on päälauta, jos noilla Isokihon määrittelemillä kriteereillä mennään. Eihän sitä Kuvalaudallakaan ollut kuin parhaimmillaan 500 käyttäjää linjoilla yhtä aikaa. Ylilautaan ei voi verrata yhtäkään suomalaista lautaa. Aivan kuin laudalla pitäisi ollakaan noin järjetön määrä ihmisiä.

Mitä tuolla sitten tekee kotilaudat yms? Nyymichanilla on tälläkin hetkellä parisataa online. Isokihon määritelmässä ei ole päätä eikä häntää
Kotilauta on joskus ollut yksi nyymien suurimmista keskittymästä, vanhoja ja uusia lautoja ei voi edes verrata toisinsa, sillä suomalainen lautakulttuuri on kasvanut alkuajoista ja käyttäjien määrä on eskaloitunut suuresti, varsinkin viimeisen vuoden aikana. Jos lauta halutaan nimetä vuonna 2012 päälaudaksi, valitettavasti vaaditaan Ylilaudan käyttäjämäärä. Huom. Käyttäkää allekirjoitusta viestienne lopussa kun kirjoitatte keskustelusivulle, helpotatte silloin muiden elämää. Allekirjoitus tehdään laittamalla tämä viestiennne loppuun: --~~~~ --Isokiho (keskustelu) 19. lokakuuta 2012 kello 21.02 (EEST)
No sitten throlauta ja northpole eivät kuulu sinne, pelkästään ulilauta. Eli miten tämä nyt oikein on? Iällä ei pitäisi olla merkitystä, tai sitten apokalautakin kuuluisi päälautoihin. Ja mitä merkitystä tor-verkolla on?--Anoyde (keskustelu) 23. lokakuuta 2012 kello 07.50 (EEST)
"Mitä tuolla tekee kotilaudat yms?" <--- Kotilaudalle postattiin kolmen ensimmäisen kuukauden aikana lähes nelinkertainen määrä viestejä (500k get saavutettiin 3.2.2011) kuin mitä nyymichanille on postattu 11 kuukauden aikana (tällä hetkellä postausnumerot 4805k, marraskuussa 2011 postausnumerot noin 4670k), josta voi yksinkertaisella laskukaavalla päätellä kotilaudalla olleen 14-kertainen postaustahti kuin nyymichanilla on ollut. --Assburger (keskustelu) 20. lokakuuta 2012 kello 01.07 (EEST)

Öh, nyt Assburger ja Isokiho vähän rotia siihen touhuun. Jos tämän on tarkoitus olla wiki, niin puolueellisuus ei kuulu tänne, jota selvästi harjoitatte. Nyymichan sai Gabolta tietokannan mahdollistamaan uuden, paremman alun Kuvalaudan modejen ja anokanavan !kuvalaudan porukan kanssa. Jos nuo eivät ole teidän mielestänne riittävät meriitit täyttämään päälaudan meriittejä, niin olette pelkästään puolueellisia. Nyymichan ajaa Kuvalaudan asiaa aikaa ennen syöpää. --sporde (keskustelu) 23. lokakuuta 2012 kello 14.11 (EEST)

Emme nyt selvästikkään pääse konsensukseen tästä asiasta, ehdotan kompromissia, tein nyt uuden kategoran: Vaihtoehtolaudat, tähän kategoriaan laitetaan realistiset vahtoehtoiset laudat. --Isokiho (keskustelu) 23. lokakuuta 2012 kello 15.32 (EEST)

Muokkaus

Anteeksi, miksi en pysty muokkaamaan? Viime aikoina Spurdolauta ja Rottaclub ovat kuolleet pois. Jonkun täytyisi päivittää tätä artikkelia. --Tämä kaikki on vain harhaa. -Kultahomo (keskustelu) 19. lokakuuta 2012 kello 17.23 (EEST)

Sinun pitäisi pystyä muokkaamaan kaikkia, paitsi suojattuja artikkeleita, ellei sinulla ole banneja. Ota huomioon että suojasin tämän artikkelin sen ajaksi, että saavutamme konsensuksen. --Isokiho (keskustelu) 19. lokakuuta 2012 kello 21.02 (EEST)

Artikkelin sisältö

Artikkelin sisältö ei tällähetkellä vastaa kovinkaan kattavasti aihetta "Suomalaisen lautakulttuurin historia". Vastatakseen kuvausta artikkeli kaipaa selvempää tapahtumien läpikäyntiä, eikä pelkästään nykyisten ja menneiden lautojen luettelua.. -Hipsu (keskustelu) 28. joulukuuta 2012 kello 03.33 (EET)

Pitäisiköhän artikkeli siirtää nimelle "Luettelo suomalaisen lautakulttuurin historiasta" tai vaan "Luottelo suomalaisista laudosta"? --Isokiho (keskustelu) 28. joulukuuta 2012 kello 17.16 (EET)
No ennemmin tuo "Luettelo suomalaisista laudoista". Sisältö ei oikein vastaa tuota ensimmäistä otsikkoehdotustasi. Vaihtoehtoisesti tietysti voisi vain laajentaa artikkelin sisältöä vastaamaan paremmin nykyistä otsikkoa, otsikon vaihto tosin lienee helpompi ratkaisu. -Hipsu (keskustelu) 29. joulukuuta 2012 kello 01.42 (EET)
Vaihdoin nimen --Isokiho (keskustelu) 29. joulukuuta 2012 kello 13.44 (EET)

Luokat

Milloin lauta muuttuu pikkulaudasta vaihtoehtolaudaksi? --Lympri (keskustelu) 22. elokuuta 2019 kello 17.21 (CEST)