Keskustelu:Minilauta

Meemi.infosta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä artikkeli pitäisi kirjoittaa täysin uusiksi. Meemi.info ei ole omien lautojen mainostamiseen tarkoitettu alusta. --Isokiho (keskustelu) 16. huhtikuuta 2022 kello 12.15 (UTC)

Nyt näyttäis ainakin omaan silmääni ihan ookoolta. Ei se alkuperäinenkään mikään varsinaisesti paska ollut, kyllähän nyt jokainen jolla aivot on päässä erotti siinä toisistaan pelleilyn ja oikean asian. Kuvia tähän voisi laittaa vaikka jonkun niistä piilomainostuskuvista, mitä esim. tässä langassa on postailtu. --Spora (keskustelu) 17. huhtikuuta 2022 kello 14.26 (UTC)

Suojasin artikkelin toistaiseksi, että saadaan jotain järkevää ehkä aikaan, eikä pelkkää juupas–eipäs-perseilyä. --Spora (keskustelu) 17. huhtikuuta 2022 kello 16.18 (UTC)

jos vain viitsit niin laita tuo mun muokkaus näkyviin, siinä on selvästi ylläpitäjän mielipide siitä, että minilaudan ei ole tarkoitus olla mikään yliksen korvaaja ja kyse ei oo mistään "viimeisestä lautasodasta". nykyinen esillä oleva versio edustaa vain jonku veetin voimafantasioita. Hiirenpaska (keskustelu) 17. huhtikuuta 2022 kello 16.38 (UTC)
Voisin laittaa ton screenshottina suoraan laudalta, niin näkyy vielä selkeämmin kenen mielipiteitä se edustaa. --Spora (keskustelu) 17. huhtikuuta 2022 kello 19.27 (UTC)
tuossa olisi tuo kuvankaappaus, laita tämä tuonne sivuille näkyviin tuon "Ylilaudalta Minilaudalle siirtyneet käyttäjät lietsovat Ylilaudalla Maltan Juutalaisen vastaista mielialaa ja pilkkaavat vallitsevaa linjaa moderoinnissa ja mainostuksessa. Ylilaudan moderaattorit vastaavat näihin viesteihin ulisemalla autistisesti ja antamalla yhä pidempiä banneja. Ylilauta vs. Minilauta -tilannetta on kutsuttu Viimeiseksi Lautasodaksi." tilalle. lisäksi nuo alalaudat pitäisi päivittää, tuosta puuttuu mm: x, pol, h ja e Hiirenpaska (keskustelu) 26. huhtikuuta 2022 kello 22.44 (UTC)

Ohjeet minilaudalle.jpg

minilaudan maskotin voisi myös laittaa esille

minilauta maskotti

Hiirenpaska (keskustelu) 26. huhtikuuta 2022 kello 23.09 (UTC)

Minilauta kuolemassa?

Adminin viesti; en tiedä onko tosissaan, katsotaan mitä käy. --Spora (keskustelu) 8. elokuuta 2022 kello 16.25 (UTC)