Keskustelu:Pete Pennanen

Meemi.infosta

Mitäs tälle nyt oikein tekisi? Muistan kyllä elävästi että tämäkin oli joskus ihan kunnon artikkeli, oli kuvia, väliotsikot hienosti jne. jne., mutta ilmeisesti kukaan ei korjannut artikkelia ennen sivuston reboottausta ja vanha sivuhistoria katosi kuin pieru Kalahariin (webarchivestakaan ei ole apua koska robots.txt, kiitos vittu). Pennanen on kuitenkin aika iso juttu lautakulttuurissa, että ei miehestä viitsisi artikkelia kokonaan jättää poiskaan täältä. Jos olisi joku joka muistaisi kyseisen keissin yhtään paremmin niin voisi sen nakittaa kirjoittamaan uuden artikkelin (kuvathan kai löytyvät yhä sivulta vaikkei niihin linkitetäkään?) tai jotain. --Spora (keskustelu) 8. kesäkuuta 2017 kello 08.42 (UTC)

Näin on. Poistin roskaa-mallineen ja hankovandaalin töherryksen ja tekaisin pikaisesti uuden mallineen sivulle. Mallineen voi pistää muillekin vastaaville sivuille, joiden muokkaushistoria on tällä tavalla ikävästi kadonnut. --En ole nimihomo (keskustelu) 8. kesäkuuta 2017 kello 19.35 (UTC)
On muuten ihan hieno tekele tuo malline. Pidetään nyt sitten näin kunnes (jos?) saadaan jotain parempaa tilalle. --Spora (keskustelu) 8. kesäkuuta 2017 kello 19.40 (UTC)
Löysin vanhan artikkelin, ja kopioin sen manuaalisesti. Valitettavasti materiaalipaketti on kadonnut. --Isokiho (keskustelu) 27. kesäkuuta 2017 kello 11.39 (UTC)
Semiebin. --Spora (keskustelu) 27. kesäkuuta 2017 kello 19.00 (UTC)